ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Myuz γεννήθηκε στο Αιγαίο και θα είναι στο The Pop Up Project II!

Το Μyuz είναι μια ιδέα που γεννήθηκε από δύο γυναίκες διαφορετικών ηλικιών αλλά με κοινές αισθητικές αναφορές κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο Αιγαίο. Συνειδητοποίησαν την ανάγκη για ένα online brand store, αφιερωμένο στο διαχρονικά αγαπημένο αξεσουάρ: τις γυναικείες τσάντες. Κάπως έτσι, με βάση του την Αθήνα και το Λονδίνο ιδρύθηκε το Μyuz, ένας διαδικτυακός χώρος που συγκεντρώνει μια ποικιλία ποιοτικών στιλιστικών προτάσεων, αναλαμβάνοντας για λογαριασμό μας τη διαδικασία της αναζήτησης της ιδανικής τσάντας.  Επιλεγμένα fashion items με προσωπική φροντίδα από brands του εξωτερικού, αλλά και της Ελλάδας καλύπτουν ένα τεράστιο φάσμα στιλιστικών επιλογών που περιστρέφεται γύρω από το διαχρονικά chic και minimal αλλά και το urban style.

ok cover-photo

Με προτεραιότητα την ποιότητα και παρακολουθώντας τα trends που έρχονται για να μείνουν, η Μαρία Ιωάννου και η Νάγια Βόγλη συνεχίζουν να ταξιδεύουν στον κόσμο της μόδας συλλέγοντας για εμάς τσάντες που θα ξεχωρίσουν και θα αναδείξουν το προσωπικό στυλ της σύγχρονης γυναίκας.

ok Lara-backpack-myuz-tan1

ok Beckie Leather Bucket Bag-myuz

ok Eva-Leather-Rucksack

Zoe Leather Tote-Bag

Ολοκληρωμένη την Συλλογή Myuz θα την βρείτε στο The Pop Up Project II “Me geia!”, το Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

error: Content is protected !!