
Ένωσαν τις δυνάμεις τους και ασχολήθηκαν με αυτό που πραγματικά αγαπούσαν, τη μόδα! ‘Έτσι προέκυψε η “TREIS fashion & culture” και από τότε γεμίζουν με χειροποίητα σανδάλια την Ελλάδα και όχι μόνο!
Δύο χρόνια πριν, έκαναν την εμφάνισή τους και κατάφεραν αμέσως να μεταδώσουν την αγάπη τους και το πάθος τους για τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Από την πρώτη στιγμή οι δημιουργίες τους βρήκαν μεγάλη αποδοχή και πραγματικά το instagram έχει κατακλυστεί από fashionistas που ανεβάζουν φωτογραφίες φορώντας τα σανδάλια τους.
Εκτός από σανδάλια η συλλογή τους περιλαμβάνει μπαλαρίνες, εσπραντίγες, τσάντες, πετσετοπαρεό και τα καταπληκτικά ιταλικά μαγιο WIKINI που είναι μέσα σε βαζάκια, σαν μαρμελάδες.
Τα προϊόντα κατασκευάζονται στο Bali, σε συνεργασία με μια Ελληνίδα που ζει εκεί και σχεδιάζει αξεσουάρ. Απο φέτος ενα μέρος της συλλογής τους κατασκευάζεται και στην Ελλάδα. Είναι όλα χειροποίητα, από άριστα υλικά, όπως αυθεντικό δέρμα φιδιού σε παστέλ αποχρώσεις, μαλακά καστόρια σε διάφορα χρώματα και φυσικό δέρμα με animal prints.
Ολοκληρωμένη την Συλλογή των Treis θα την βρείτε στο The Pop Up Project II “Me geia!”, το Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.
Παρακαλώ πολυ μπορείτε να μου πείτε που μπορούμε να βρούμε στη Ελλάδα τα μαγιο wiki I? ευχαριστω
Καλημέρα!
Έχω βάλει το link για το που μπορείτε να τα βρείτε, και φυσικά μπορείτε να έρθετε στο Pop Up Project, το Σάββατο 4 Ιουνίου, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας για να βρείτε ολοκληρωμένη την Συλλογή!
Σας περιμένουμε μαζί με τις φίλες σας! 🙂