ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Είναι TREIS φίλες και θα είναι και οι TREIS στο The Pop Up Project II!

Ένωσαν τις δυνάμεις τους και ασχολήθηκαν με αυτό που πραγματικά αγαπούσαν, τη μόδα! ‘Έτσι προέκυψε η “TREIS fashion & culture” και από τότε γεμίζουν με χειροποίητα σανδάλια την Ελλάδα και όχι μόνο!
Δύο χρόνια πριν, έκαναν την εμφάνισή τους και κατάφεραν αμέσως να μεταδώσουν την αγάπη τους και το πάθος τους για τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Από την πρώτη στιγμή οι δημιουργίες τους βρήκαν μεγάλη αποδοχή και πραγματικά το instagram έχει κατακλυστεί από fashionistas που ανεβάζουν φωτογραφίες φορώντας τα σανδάλια τους.

tr4
Εκτός από σανδάλια η συλλογή τους περιλαμβάνει μπαλαρίνες, εσπραντίγεςτσάντες,  πετσετοπαρεό και τα καταπληκτικά ιταλικά μαγιο WIKINI που είναι μέσα σε βαζάκια, σαν μαρμελάδες.

tr1a

Τα προϊόντα κατασκευάζονται στο Bali, σε συνεργασία με μια Ελληνίδα που ζει εκεί και σχεδιάζει αξεσουάρ. Απο φέτος ενα μέρος της συλλογής τους κατασκευάζεται και στην Ελλάδα. Είναι όλα χειροποίητα, από άριστα υλικά, όπως αυθεντικό δέρμα φιδιού σε παστέλ αποχρώσεις, μαλακά καστόρια σε διάφορα χρώματα και φυσικό δέρμα με animal prints.

tr1

tr2

tr3

tr7

tr8

tr5

tr6

Ολοκληρωμένη την Συλλογή των Treis θα την βρείτε στο The Pop Up Project II “Me geia!”, το Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. 

error: Content is protected !!