ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μπείτε στην καλοκαιρινή κλήρωση του Fay’s Control & κερδίστε ένα ζευγάρι shades Kendal+Kylie!

Καλή εβδομάδα! Ευχή όχι τυπική, όχι επειδή έτσι συνηθίζουμε κάθε πρωί της Δευτέρας. Ευχή μέσα από την καρδιά μας, ολόψυχη πια. Μία ολόκληρη εβδομάδα αποχής αυτό το blog, με εξαίρεση ίσως τα εγκαίνια μίας έκθεσης τέχνης. Και νοιώθοντας ευγνωμοσύνη που αυτή την στιγμή που σας γράφω, το παράθυρο του γραφείου μου είναι πλυμμηρισμένο από μπλε, κλείνω τα μάτια, ρουφάω τον αγέρα των Κυκλάδων, και όλες μου οι ευχές είναι γεμάτες μπλε και ανακουφιστικούς βοριάδες…

Και ξεκινάω την τελευατία πλέον εβδομάδα του Ιουλίου, με ένα δώρο. Γιατί το θέλω πολύ. Γιατί έτσι. Γιατί έχουμε ανάγκη να αλλάξουμε λίγο το κλίμα. Να το ανατρέψουμε. Και γιατί χρειαζόμαστε όλοι να ανταλλάξουμε ευχές. Και γιατί ναι, βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Άλλοι ετοιμαζόμαστε να φύγουμε, άλλοι βρισκόμαστε ήδη σε κάποιο νησί, άλλοι επιστρέψατε κιόλας, με βαλίτσες γεμάτες στιγμές καλοκαιρινές.
Και γιατί λίγες μόλις ημέρες πριν φύγω  για τις πενθήμερες διακοπές μου στην Πάρο, πήγα στο κατάστημα οπτικών της αγαπημένης μου Ρένας Φλεβαράκη, στην Αβάνα του Ψυχικού για να επιλέξω ένα ζευγάρι γυαλιά που θα συνοδέψει το φετινό μου καλοκαίρι -θα σας τα δείξω, έχω ξετρελαθεί μαζί τους-, και επέλεξα και ένα για εσάς!
Έτσι θα έφευγα? Το ζήτησα από την Ρένα, και αυτή μου υπέδειξε αμέσως ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της συλλογής της!

Κομψά, αριστοκρατικά, από λεπτεπίλεπτο φίλντισι… Δεν είναι απίθανα?

Πρόκειται για τα sunnies από λεπτεπίλεπτο φίλντισι, της ολοκαίνουριας “It” συλλογής Kendal+Kylie! Απίθανα? “Με φακούς εσωτερικά επιστρωμένους και light mirror!” μου τονίζει η Ρένα, και είμαι σίγουρη πως κάτι πολύ καλό σημαίνει αυτό, αλλά εγώ έχω κολλήσει τόσο με την ομορφιά τους, που δεν σταματάω να τα φωτογραφίζω για εσάς. Εκκεντρικά και κομψά συγχρόνως…

Από την ολοκαίνουρια συλλογή Kendal+Kylie, ένα υπέροχο δώρο για μία αναγνώστρια μας!

Θέλετε να τα αποκτήσετε? Μπορούν εύκολα να γίνουν δικά σας!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

1. “Like” & “Share” αυτό το post
2. “Tag” δύο φίλες σου, ώστε να μπουν αυτόματα στην κλήρωση
3. “Follow” Fay’s Control στο Instagram
4. Άφησε μία όμορφη ευχή για τις καλοκαιρινές διακοπές μας.

Μόλις ολοκληρώσεις και τα 4 αυτά steps, το όνομα σου θα έχει μπει αυτόματα στην κλήρωση του Fay’s Control, και ίσως είσαι εσύ η νικήτρια αυτών των υπέροχων γυαλιών που μας προσφέρει η Ρένα Φλεβαράκη.
Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 3 Αυγούστου, όπου και θα ανακοινωθεί το όνομα της τυχερής μας αναγνώστριας!

Καλή επιτυχία εύχομαι,

με αγάπη,

Φαίη xxx

error: Content is protected !!