ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μόλις παρήγγειλα το δικό μου iconic ζευγάρι εσπαντρίγιες ‘ergon Mykonos!

Μόλις χθες παρήγγειλα τις δικές μου και iconic εσπαντρίγιες, οι οποίες είναι τόσο… Fay’s Control, που δεν μπορούσα να μην σας τις δείξω με τον σημερινό πρώτο πρωινό καφέ.

Λίγο πριν φτιάξω την βαλίτσα των διακοπών μου, διαλέγω ένα ζευγάρι χειροποίητες εσπαντρίγιες φτιαγμένες «δια χειρός» ergon Mykonos. Εμπνευσμένες από τις ατελείωτες εικόνες της ελληνικής ιστορίας, φιλοσοφίας και τέχνης οι iconic εσπαντρίγιες ‘ergon Mykonos, είναι το απόλυτο fashion statement από την πρώτη μέρα δημιουργίας του brand. Μοναδικά καλοκαιρινές και στιλάτες με ελληνική ταυτότητα και διεθνή προσωπικότητα.

Όλα τα σχέδια είναι από φυσικά υλικά, διακοσμημένα με τα ξεχωριστά σχέδια των υφασμάτων της ‘ergon Mykonos φτιαγμένα σε ηλεκτρονικό αργαλειό, με πολύχρωμες τρέσες, custom made νομίσματα και κωνσταντινάτα, βυζαντινά τάματα και μη τοξικά και χημικά χρώματα.


Κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και δημιουργείται κατόπιν παραγγελίας. Οι εσπαντρίγιες δίνουν στο πόδι την άνεση και την καλοκαιρινή χαλαρότητα που όλοι αναζητάμε από τις διακοπές μας, προσφέρονται σε διαφορετικά χρώματα από 100% cotton και είναι βιοδιασπώμενες.


Η επιλογή μπορεί να γίνει εύκολα μέσα από πολλά σχέδια που βρίσκονται στο site της ‘ergon Mykonos, είτε με μια επίσκεψη στις gallery boutique του brand στην Αθήνα και την Μύκονο. Εγώ τις είδα στο flagship store της Μυκόνου, και τις ερωτεύτηκα!

Όποιο και αν είναι το στυλ, Boho, σοφιστικέ ή ανδρόγυνο οι εσπαντρίγιες ‘ergon Mykonos μπορούν να το ολοκληρώσουν και να το απογειώσουν στυλιστικά.


Ένα ζευγάρι δεν είναι ποτέ αρκετό και αποτελεί την Νο1 επιλογή για τις βαλίτσες των καλοκαιρινών διακοπών.

Δεν είναι απίθανες? 💙

error: Content is protected !!