ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η επίσκεψη της προέδρου της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στην Κρήτη!

Η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ολοκλήρωσε την επίσκεψή της στην Κρήτη, εκφράζοντας τις άριστες εντυπώσεις που αποκόμισε. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, η κα Γιάννα Αγγελοπούλου επισκέφθηκε το φρούριο Φιρκά, την οικία του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Χαλέπα, η οποία ως γνωστόν έχει μετατραπεί σε μουσείο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Βενιζέλος, ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του μουσείου και στην συνέχεια μετέβη στους Τάφους των Βενιζέλων.  Επίσης, επισκέφθηκε μαζί με τον Δήμαρχο Χανίων, κο Παναγιώτη Σημανδηράκη, το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, το Ενετικό λιμάνι στα Χανιά, το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης και την Ι.Μ. Αρκαδίου στο Ρέθυμνο. Κατά τις επισκέψεις της στην Κρήτη, η κα Γιάννα Αγγελοπούλου επέλεξε σε μία από τις εμφανίσεις της, δημιουργία του οίκου Zeus+Dione, στηρίζοντας με την επιλογή της την ελληνική μόδα.

Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) / Χανιά: Παναγιώτης Σημανδηράκης (Δήμαρχος Χανίων), Νίκος Κανελλόπουλος (μέλος ολομέλειας 2021), η Πρόεδρος της Επιτροπής 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη,  με δημιουργία του οίκου Zeus+Dione, Δέσποινα Μουζάκη (μέλος ολομέλειας 2021), Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνίας καί Ἀποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

Ναυτικό Μουσείο Κρήτης / Χανιά: Εμμανουήλ Πετράκης (Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης), Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021, με δημιουργία του οίκου Zeus+Dione), Παναγιώτης Σημανδηράκης (Δήμαρχος Χανίων).

Ενετικό λιμάνι / Χανιά: Η Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021, με δημιουργία του οίκου Zeus+Dione) με τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη (αριστερά) και τον Νίκο Κανελλόπουλο (μέλος ολομέλειας 2021, στα δεξιά).

Η κα Γιάννα Αγγελοπούλου εξέφρασε τις άριστες εντυπώσεις που αποκόμισε κατά την επίσκεψη και τις συναντήσεις που είχε στην Κρήτη.

Ι.Μ. Αρκαδίου / Ρέθυμνο: Η Πρόεδρος της Επιτροπής 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου κατά την επίσκεψή της στην Ι.Μ. Αρκαδίου στο Ρέθυμνο.

Μαρίνα Ρεθύμνου / Ρέθυμνο: Η Γιάννα Αγγελοπούλου στη Μαρίνα Ρεθύμνου συνάντησε τα παιδιά από τον Όμιλο κλασσικού αθλητισμού “Ο.Κ.Α. Πρέβελη”.

Μαρίνα Ρεθύμνου / Ρέθυμνο: H Πρόεδρος της Επιτροπής 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου ανάμεσα σε μέλη και παιδιά από τον Όμιλο κλασσικού αθλητισμού “Ο.Κ.Α. Πρέβελη”.

Βικελαία Βιβλιοθήκη / Ηράκλειο: Η Γιάννα Αγγελοπούλου κατά την επίσκεψή της στη Βικελαία Βιβλιοθήκη στο Ηράκλειο.

Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου / Ηράκλειο: Η Πρόεδρος της Επιτροπής 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου κατά την επίσκεψή στο Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου.

error: Content is protected !!