“Ministry for Tomorrow” η νέα παγκόσμια πρωτοβουλία του Greek Economic Forum ξεκινά από την Αθήνα!

20/12/2017 • LIFESTYLE

Tο Greek Economic Forum παρουσίασε στο Μουσείο Μπενάκη την νέα του πρωτοβουλία για νέους στα πλαίσια του Global Leadership Program με τίτλο “Ministry for Tomorrow”.
Πριν την έναρξη της επίσημης παρουσίασης, το επιτελείο του Greek Economic Forum με επικεφαλής τον CEO κο Αντώνη Πιτταρά και τον Υπεύθυνο Γραφείου Λονδίνου κο Βαγγέλη Αγγελάτο, ενημέρωσαν σε προγραμματισμένη επίσκεψη τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κο Προκόπη Παυλόπουλο, σχετικά με την νέα αυτή πρωτοβουλία. Ο Πρόεδρος τάχθηκε στο πλευρό του νέου σημαντικού αυτού προγράμματος του Greek Economic Forum και “έκοψε” πρώτος την κορδέλα του “Ministry for Tomorrow”.
Το πρόγραμμα αυτό στόχο έχει την υποστήριξη νέων Ελλήνων και την συμμετοχή τους σε executive leadership προγράμματα στα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου και θα έχουν την ευκαιρία να χαράξουν νέους δρόμους ώστε να δουν τα όνειρα τους να γίνονται πραγματικότητα και μέσα από αυτά μαζί να δούμε την Ελλάδα να αλλάζει μορφή με πρωταγωνιστές τους νέους και ικανούς ανθρώπους.
Την εκδήλωση προλόγισε η δικηγόρος Αθηνών κα.Εβίνα Γιακουμάτου και συντόνισε η υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού του Greek Economic Forum, κα. Μαργαρίτα Σκάρκου.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο διεθνής επιχειρηματίας κος Νικόλαος Τριμμάτης ως “Honorary Chairman” του Greek Economic Forum. Ο κ.Τριμμάτης είναι ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της εταιρείας Concept Business Group με έδρα το Λονδίνο και είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως κορυφαίος high end property developer στην Μεγάλη Βρετανία.

Ομιλητές ήταν ο επίτροπος της Ευρωπαικής Επιτροπής, κ.Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ.Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Dr. Βασίλης Αποστολόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και ο επικεφαλής του Greek Economic Forum κ.Αντώνης Πιτταράς.

Το Greek Economic Forum είναι έτοιμο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για την ελληνική κοινωνία μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο ηγετικό πρόγραμμα ¨Ministry for Tomorrow¨. Δημιουργώντας έτσι τους ηγέτες του αύριο σε μια χώρα που το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ, ανθρώπους με υψηλούς και ειδικά διαμορφωμένους ορίζοντες, έτοιμους να χαράξουν την επόμενη σελίδα της ιστορίας της Ελλάδας, θέτοντας τα θεμέλια για ένα βιώσιμο μέλλον.

Για την περαιτέρω υποστήριξη του προγράμματος διοργανώθηκε παράλληλα με την επίσημη παρουσίαση του, μία δημοπρασία σπουδαίων έργων τέχνης στο μουσείο ΜΠΕΝΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ . Σκοπός και στόχος μας είναι μέσα από την δημοπρασία αυτή να υποστηριχθούν οικονομικά όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι συμμετέχοντας με υποτροφία στα executive προγράμματα της επιλογής τους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ & ΡΟΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΗΛΙΑΣ ΚΡΑΣΣΑΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ

ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ, ΜΑΙΗ ΖΑΝΝΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ

ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ, ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΚΑΡΚΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΚΡΑΣΣΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΡΑΣΣΑΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

Μέρος των εσόδων θα ενισχύσει το πρόγραμμα υποτροφιών του Greek Economic Forum, το έργο του Ιδρύματος “ΕΛΠΙΔΑ” και το Μουσείο Μπενάκη.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons