Το Φιλανθρωπικό Δείπνο της Lifeline Hellas!

20/12/2017 • LIFESTYLE

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 12η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, το βράδυ της Κυριακής, υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, της συζύγου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου και της Πρέσβεως Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» με σκοπό τη στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσας Αικατερίνη της Σερβίας, η σύζυγος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της Unesco κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και η σύζυγος του, Άλκιστις Πρίνου Μπουκουβάλα

Άλκιστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Ελένη Μπούση

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους χορηγούς και κυρίως την κύρια χορηγό της βραδιάς κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine, πως και τους μεγάλους δωρητές της χρονιάς , την κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, τον κύριο Ανέστη Ιωαννίδη και την κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου. Η κυρία Ελένη Μπούση, φίλη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης και Πρόεδρο του Hippocratic Cancer Research Foundation στην Αμερική, στην ομιλία της τόνισε την δύναμη της φιλανθρωπίας και την μεγάλη προσπάθεια της για ένα καλύτερο μέλλον. Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν και τόνισε ότι ο σκοπός και η επιτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ο Διευθυντής της Μονάδας Νεογνών του νοσοκομείου παίδων Π. & Α Κυριακού Δρ. Ιωάννης Παπαδάτος ευχαρίστησε για την δωρεά ιατρικού εξοπλισμού αξίας 500.000 ευρώ που έλαβε το Lifeline.

Η χρυσή χορηγός της βραδιάς Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη με την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Λίζα Έβερτ, Μαργαρίτα Τζάκη, Φλερ Ποταμιάνου, Γιάννης Παπαδάτος

Φλερ Ποταμιάνου και Μαρίζα Φασιανού

Φαίη Πεσκέση και Γιώργος και Ζωή Τσαβλίρης

Παναγιώτα Τσίτσικα, Παναγής Τρίκαρδος και Έμη Τρικάρδου

Η Έμη Λιβανίου με τον Στέλιο και την Αγγελική Αγγελίδη

Δρ. Αντζι Μαργαρίτη Andrews, David Andrews, Νάντα Γερουλάνου, Λίζα Έβερτ

Λίτσα Λάβδα και Έρση Τσακίρογλου

Φωφη Καμποσιώρα και Κων/νος και Γέλη Άγγελοπουλου με την Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Ναλίτα Καρρέρ, Έμη Λιβανίου, Καθηγητές Δρ. Παπασιδέρης και Δρ. Στράντζαλης, ζεύγος Αγγελίδη

Κατερίνα Λέχου, Ιωάννης Τρίκαρδος

Ειρήνη Βασιλοπούλου, Νάσια Παπαμανώλη

Νίκος Ποιμενίδης, Αγγελική Κουζούμη, Γιάννης Σαχίνης

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons