Παρουσία πλήθους κόσμου, έγινε η παρουσίαση του Spetsathlon Cookbook στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» στην Κηφισιά, για να εορταστούν γευστικά τα πέντε χρόνια της πιο πετυχημένης διοργάνωσης τριάθλου στην Ελλάδα.
Στη ζεστή εκδήλωση εδωσαν το παρών αθλητές αλλά και φίλοι της διοργάνωσης, όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν «γλυκές» δημιουργίες από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Το βιβλίο “Spetsathllon Cookbook” περιλαμβάνει 30 συνταγές χωρισμένες σε 5 κεφάλαια, το πρωινό, τις σαλάτες, τα ζυμαρικά, τις πίτες και την ειδική ενότητα των Σπετσιώτικων συνταγών, όπου δίνεται έμφαση στην φρεσκάδα των πρώτων υλών αλλά και στις εύκολες και υγιεινές εμπνεύσεις με έντονο το Σπετσιώτικο… χρώμα.
Την επιμέλεια και εκτέλεση των συνταγών του βιβλίου έχει αναλάβει η ψυχή του Spetsathlon, αλλά και του Spetses mini Marathon, Μαρίνα Κουταρέλλη σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Σπετσών, στον οποίο θα παραχωρηθεί το σύνολο των κερδών του Spetsathlon Cookbook.
Το βιβλίο διατίθεται στα βιβλιοπωλεία των Σπετσών αλλά και στα βιβλιοπωλεία «Ευριπίδης».