ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μία ρομαντική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας για την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!

Αυτές τις ημέρες, οι προτάσεις για την “πολυαναμενόμενη” γιορτή των Ερωτευμένων, θα πέφτουν βροχή. Μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, ανθοπωλεία, κοσμηματοπωλεία, όλοι βάζουν τα δυνατά τους, τα πιο κόκκινα και τα πιο “φλογερά” τους, και μας υπόσχονται στιγμές ρομαντισμού και αξεπέραστης πολυτέλειας….
Μία από τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις, είναι αυτή του Grand Hyatt Athens, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο ελληνικό κοινό τον Αύγουστο που μας πέρασε, και γιορτάζει την Ημέρα των Ερωτευμένων δίνοντας τη δυνατότητα στους καλεσμένους του να ζήσουν την πιο ρομαντική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, το πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει ένα ειδικό πακέτο που περιλαμβάνει διαμονή στις 14 Φεβρουαρίου 2019 με πρωϊνό, συνδυασμένη με το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα “Valentine’s Celebration dinner” menu στην τιμή των 250€ για 2 άτομα. Δίνεται επίσης η δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν μόνο το ειδικά σχεδιασμένο δείπνο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στην τιμή των 70€ ανά άτομο.

Το Grand Hyatt Athens , είναι δίπλα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και συνδυάζει μεγαλοπρεπή αρχιτεκτονική και πρωτοποριακό design, ενώ φημίζεται για την ασύγκριτη θέα της ολόφωτης Ακρόπολης που δεσπόζει στον ιερό βράχο. Εξυμνώντας την εμβληματική ελληνική κουλτούρα, τα 309 δωμάτια ενσωματώνουν στοιχεία που θυμίζουν την αρχαία Αθήνα. Μαζί με αυθεντικά έργα από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το ξενοδοχείο αναδεικνύει επίσης το state of the art lobby που διαθέτει, με το εντυπωσιακό έκθεμα The Coin, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα αρχαία αθηναϊκά νομίσματα και αντιπροσωπεύει την ελληνική οικονομική ευμάρεια του 5ου αιώνα π.Χ.


Stay tuned, θα πάω και θα σας τα πω όλα… ♥♥♥?

error: Content is protected !!