ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μια επιθυμία γίνεται πραγματικότητα!

Η μείωση του τοπικού, ανθεκτικού λίπους αλλά και πόντων από τη μέση, την περιφέρεια ή τους μηρούς, δεν είναι πια ανέφικτος στόχος χάρη στο πρωτοποριακό πρωτόκολλο λιπόλυσης Double Laser for Fat Reduction που εφαρμόζει αποκλειστικά η SYMMETRIA®

Ο αγώνας για ένα λεπτό, σφριγηλό αρμονικό σώμα είναι διαρκής και επίπονος. Γυναίκες αλλά και άνδρες, ιδιαίτερα τις μέρες πριν τις γιορτές εντείνουν τις προσπάθειές τους, για να αποκτήσουν ή να ανακτήσουν τη φόρμα τους. Συνήθως όμως, παρά την αυστηρή δίαιτα και την εντατική γυμναστική, κάποιες ζώνες μοιάζει να μην…ανταποκρίνονται. Σε αυτά ακριβώς τα «δύσκολα» σημεία του σώματος στοχεύει το λέιζερ νέας τεχνολογίας Double Laser for Fat Reduction που διαθέτει η SYMMETRIA® και τα αποτελέσματα είναι όντως εντυπωσιακά!

Ορατή βελτίωση σε 20 λεπτά
Το Double Laser for Fat Reduction είναι ένα υπερσύγχρονο λέιζερ διπλού μήκους κύματος (650 και 940 nm), που μειώνει ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια, το ανθεκτικό, τοπικό λίπος, από οποιοδήποτε σημείο του σώματος, σε μόλις 20 λεπτά της ώρας. Η θεραπεία πραγματοποιείται μεμονωμένα ή συνδυαστικά με άλλα πρωτόκολλα και μεθόδους άσκησης και διατροφής, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε σώματος και σύμφωνα πάντα με την κρίση του γιατρού.
Πώς λειτουργεί: Με την εφαρμογή των ειδικών pads στις περιοχές εναπόθεσης τοπικού λίπους , η εκπομπή ενέργειας λέιζερ, δημιουργεί ένα χημικό σήμα στα λιποκύτταρα, το οποίο διασπά τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα προσφέροντας μείωση του τοπικού λίπους από τις στοχευμένες ζώνες, αισθητή βελτίωση της κυτταρίτιδας αλλά και σύσφιξη των αποδυναμωμένων περιοχών.
Γιατί ξεχωρίζει: Από την πρώτη, κιόλας, συνεδρία είναι ορατή η βελτίωση της σφριγηλότητας και η μείωση των πόντων στα σημεία του σώματος που έγινε η εφαρμογή, όπως, άλλωστε, το επιβεβαιώνουν οι μετρήσεις που πραγματοποιούνται πριν και μετά τη θεραπεία.
Για ολιστική αδυνατιστική δράση: Οι γυναίκες και οι άνδρες που θα επιλέξουν τη θεραπεία Double Laser αν θέλουν παράλληλα να απαλλαγούν από περιττά κιλά που τους βαραίνουν, έχουν τη δυνατότητα να δράσουν ολιστικά. Με τη βοήθεια του διατροφολόγου της SYMMETRIA® μπορούν να παραγγέλνουν εξατομικευμένα πακέτα φαγητού από την εταιρεία Fitness Meals σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή ακόμη και μηνιαία βάση. Χάρη στην υπηρεσία αυτή θα έχουν καθημερινά το εξατομικευμένο μενού που ταιριάζει στις ανάγκες τους χωρίς να «σπαταλούν» πολύτιμο χρόνο στην προετοιμασία και το μαγείρεμα.


Η SYMMETRIA® , με στρατηγικές συμμαχίες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, έχει λάβει διεθνή αναγνώριση ως ένα από τα top διεθνή brands στο χώρο της υγείας και ομορφιάς. Ξεκινώντας στην Ελλάδα το 2005 και μέχρι σήμερα, η SYMMETRIA® παρέχει ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών εφαρμόζοντας σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και νέες τεχνολογίες, από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και με απόλυτο σεβασμό σε κάθε επισκέπτη. Οι αρχές αυτές, που στη διάρκεια των χρόνων η SYMMETRIA® τηρεί με συνέπεια, τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης. Στη SYMMETRIA®, κάθε επισκέπτης θα αισθανθεί μοναδικός. Οι συνεργασίες της SYMMETRIA® με εταιρείες όπως η BOOKVOICE για να περνούν πιο ευχάριστα και επιμορφωτικά την ώρα της παραμονής τους στο χώρο οι επισκέπτες είναι μια πρωτοποριακή προσέγγιση στο customer service στο χώρο της ιατρικής. Η πληθώρα διεθνών διακρίσεων και βραβείων που έχει λάβει, ανάμεσά τους τα Best Clinic Award, European Quality Award, Best Medical Practice Award, Patient Service Award και Best Clinic with International Expansion, δεν αποτελούν βραβεία μόνο για τη SYMMETRIA® αλλά και για την Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε το Κάλλος, την Τέχνη, τον Ανθρωπισμό, την Ιατρική. Παράλληλα, η SYMMETRIA® συνεχίζει ακάθεκτη τη δυναμική της επέκταση εγκαινιάζοντας το πρώτο SYMMETRIA® SPOT στους Αμπελόκηπους σε μια συνεργασία με τον όμιλο της Βιοϊατρικής, ενώ γεγονός είναι το νέο SYMMETRIA® Exclusive στο Κολωνάκι το πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η συνεργασία της με την εταιρεία DR.AGE για πρωτοποριακά προϊόντα με υλικά που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

error: Content is protected !!