ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μία αγκαλιά αγάπης για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

Μια αγκαλιά αγάπης για τα παιδιά που έχουν περισσότερο ανάγκη τη φροντίδα, την ασφάλεια και την προστασία αυτή τη δύσκολη περίοδο άνοιξαν το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στηρίζοντας πέντε Ιδρύματα της Αττικής.
Με πρωτοβουλία της κυρίας Βαρδινογιάννη, που θέλησε να προσφέρει απλόχερα φροντίδα και στοργή στα μικρά παιδιά που δοκιμάζονται, πραγματοποιήθηκαν διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε πέντε Ιδρύματα της Αττικής και συγκεκριμένα: στα Παιδικά Χωριά SOS, στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, στη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Η Αγία Άννα», στο Ίδρυμα Γεώργιου και Αικατερίνης Χατζηκωνστα-Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων, στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία».

O Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS Κωνσταντίνος Συρίγος κατά τη διάρκεια του skype

Η στήριξη όμως της κυρίας Βαρδινογιάννη δεν έμεινε μόνο στην αποστολή αγαθών, αλλά πήγε και ένα βήμα παραπέρα καθώς συνομίλησε μέσω skype με τους υπεύθυνους όλων των Ιδρυμάτων προκειμένου να τους δώσει δύναμη και αισιοδοξία. Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης η κυρία Βαρδινογιάννη αντάλλαξε με όλους λόγια καρδιάς, αγάπης και ελπίδας.

Η Πρόεδρος της Χριστιανικής Στέγης Κοριτσιού “Η Αγία Άννα” κυρία Ευαγγελία Παλαιολόγου κατά τη διάρκεια του skype

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» γίνεται με τα κονδύλια που είχαν προϋπολογιστεί για τις δράσεις του Ιδρύματος για το Επετειακό Έτος «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020», τα οποία θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τη στήριξη ευπαθών ομάδων, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Στιγμιότυπο από την παραλαβή των δεμάτων στη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού “Η Αγία Άννα”

Η προσφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» γίνεται με κονδύλια του Κοινωνικού Ταμείου Αλληλεγγύης του Συλλόγου για το 2020 που διατίθενται για τη στήριξη ευπαθών ομάδων απέναντι στην κρίση της πανδημίας.

error: Content is protected !!