ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

MΥ UV PATCH: Τα ωραιότερα πράγματα μπορούν να συμβούν “Under the Greek Sun” αρκεί να προστατεύουμε το δέρμα μας από τον ήλιο!

Η La Roche-Posay αποκαλύπτει την 1η wearable τεχνολογία σε μορφή αυτοκόλλητου που σου μαθαίνει να απολαμβάνεις τον ήλιο με ασφάλεια!

Ως μία εκ των δύο οικοδεσποτών του The Pop Up Project έχω το προνόμιο να είμαι από τις πρώτες που μαθαίνουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά -πριν καν κυκλοφορήσει- ενώ ως οικοδέσποινα του Fay’s Control έχω την μεγάλη χαρά να είμαι αυτή που σας αναμεταδίδω τα νέα. Και μιας και τόσο τα The Pop Up Projects όσο και το Fay’s Control είναι τα πιο αξιόπιστα, το καθένα στον τομέα του, και τα πιο επιδραστικά στο πιο upscale κοινό που θα μπορούσαν ποτέ να ονειρευτούν, όλους εσάς, έχουν την τιμή να συνεργάζονται πάντα με τους καλύτερους. Και αυτή την φορά συνεργαζόμαστε με την La Roche-Posay η οποία στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun” , μεθαύριο Σάββατο 27 Μαΐου, θα μας αποκαλύψει το MY UV PATCH, την 1η wearable τεχνολογία σε μορφή αυτοκόλλητου που σου μαθαίνει να απολαμβάνεις τον ήλιο με ασφάλεια!

Η Ιωάννα Σακελλαρίου είναι από τις πρώτες που φόρεσε το La Roche-Posay UV Patch. Σας περιμένουμε μεθαύριο στο The Pop Up Project να σας παραδώσουμε το δικό σας! Join us…

Και επειδή τα υπέροχα αυτά μπλε uv patches που έχουν σχήμα καρδούλας τα έλαβα πριν λίγες ημέρες, τα φοράμε ήδη με τις κολλητές μου και ναι, έχουμε ξετρελαθεί!

MΥ UV PATCH

1. Έλεγξε τις ελιές σου
2. Προστάτευσε το δέρμα σου
3. Σκανάρεις το pach

Η 1η wearable τεχνολογία για καλό σκοπό

Σε ερεύνα που διεξήγαγε η La Roche-Posay για τις συνήθειες προστασίας από τον ήλιο, οι ανησυχητικές στατιστικές αποκάλυψαν την ανάγκη για ακόμα πιο έξυπνες πρωτοβουλίες για την ενθάρρυνση μιας ασφαλέστερης συμπεριφοράς κάτω από τον ήλιο: Πάνω από 9 στους 10 γνωρίζουν τους κινδύνους έκθεσης στον ήλιο χωρίς προστασία. Ωστόσο, μόνο το 27% των ανθρώπων φορούν συστηματικά αντηλιακή προστασία στο πρόσωπο.

Τα καλά νέα; Όλοι μπορούμε να μάθουμε να προστατεύουμε το δέρμα μας και το δέρμα των αγαπημένων μας προσώπων από τον ήλιο!

Join us!

Η La Roche-Posay, παρουσιάζει την τεχνολογική καινοτομία, My UV Patch! Πρόκειται για ένα wearable gadget που φτιάχτηκε στα μέτρα της σύγχρονης ζωής και υπόσχεται να αλλάξει προς το καλύτερο τις συνήθειες προστασίας από τον ήλιο, ενθαρρύνοντας την ασφαλή συμπεριφορά!

Πώς λειτουργεί το My UV Patch;
Κατεβάζεις την εφαρμογή «My UV Patch» σε κινητό ή tablet , διαθέσιμη σε iOS και σε Android από τα:
1. Εφαρμόζεις το patch σε μια περιοχή του σώματος που είναι εκτεθειμένη στον ήλιο.
2. Φτιάχνεις το προφίλ σου. Μπορείς να έχεις πάνω από ένα προφίλ σε μια συσκευή.
3. Σκανάρεις το patch.

Έτσι, στο πλαίσιο του φετινού μας θέματος “Under the Greek Sun” ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την κορυφαία εταιρεία καλλυντικών La Roche-Posay για να στείλουμε το μήνυμα της ασφαλούς έκθεσης στον ήλιο!

Η La Roche-Posay θα είναι στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, και σας καλεί όλους να δοκιμάσετε πρώτοι το MY UV PATCH, την πρώτη wearable τεχνολογία σε μορφή αυτοκόλλητου, που μας μαθαίνει πως να απολαμβάνουμε τον ήλιο με ασφάλεια.

Ιωάννα Σακελλαρίου, Νάντια Νικολαϊδη

Οι εκπρόσωποι της La Roche-Posay θα μοιράσουν την όμορφη μπλε καρδούλα σε όλους τους Pop Uppers και σε όλους τους επισκέπτες του event εξηγώντας σας πως λειτουργεί και ποια είναι η σωστή αντηλιακή προστασία για τον δικό σας τύπο δέρματος.
Και εμείς σαν οικοδέσποινες του The Pop Up Project, σας προσκαλούμε να φορέσουμε όλοι την μπλε αυτή καρδούλα και να στείλουμε το μήνυμα πως τα ωραιότερα πράγματα μπορεί να συμβούν Under the Greek Sun, αρκεί να προστατεύουμε το δέρμα μας.

Σας περιμένουμε όλους στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun”, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας!

Χορηγός Αντηλιακής Προστασίας: La Roche-Posay

error: Content is protected !!