ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλα όσα ζήσαμε μαζί στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun”!

Ας ξεκινήσω από το τέλος. Από τις 9 να ήτανε, το βράδυ του Σαββάτου, όπου τα συνεργεία μας ξεστήνουν την γιορτή. “Αχ, τι όμορφα που ήταν… Μακάρι να κρατούσε κι άλλο…” ακούω έναν άνθρωπο από την ασφάλεια του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας να ψιθυρίζει στην κυρία που είχε αναλάβει την καθαριότητα της διοργάνωσης, και, κοίτα τώρα!
Κοίτα που αυτή την μεγάλη γιορτή δεν την απολαμβάνουμε μόνο εμείς που την στήνουμε, δεν την απολαμβάνουν μόνο οι εκθέτες μας ούτε μόνο οι επισκέπτες μας. Δεν την ζουν στο έπακρο μόνο όσοι την ονειρεύτηκαν και την σχεδίασαν σε μία κόλα χαρτί, και με προσοχή και σεβασμό της έδωσαν ζωή. Αυτή η γιορτή τους αφορά όλους τελικά. Όλους όσους -για οποιοδήποτε λόγο ο καθένας- ήταν εκεί.
Στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun”, το Σάββατο που μας πέρασε, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Καλώς μας ήρθατε….

Και τώρα ας ξεκινήσω όπως πρέπει, από την αρχή. Ας ξεκινήσω με 4.000 “ευχαριστώ”, ένα για καθέναν από εσάς που μας επισκεφθήκατε. Γιατί, όσα κι αν έχουμε ετοιμάσει εμείς, όσο άρτια κι αν είναι η γιορτή, τι νόημα έχει χωρίς εσάς; Ποια η επιτυχία της χωρίς την παρουσία σας, τον ενθουσιασμό σας;

Οι δύο οικοδέσποινες των The Pop Up Projects: Φαίη Μπέη & Ιλεάνα Ισμυρίδη

Μιας που εγώ τυγχάνει να γράφω αυτές εδώ τις αράδες, θέλω να ευχαριστήσω το partner-aki μου, την Ιλεάνα, που είναι συνοδοιπόρος της κάθε προετοιμασίας, της κάθε ιδέας, του κάθε “θέλω” και “μπορώ” μας. Του κάθε Pop Up Project που χάρη στην επιτυχία του, έγινε κιόλας θεσμός. Σαν χθες ήταν που σηκώσαμε τα ποτήρια ψηλά και τσουγκρίσαμε με την ευχή “να ανέβει ο πήχης ακόμη πιο ψηλά”, και κοίτα που τον φτάσαμε βρε φιλενάδα…

Και αν μας αντιγράψουν, κι αν πάρουν ολόκληρα στοιχεία από το όνομα μας, από το λογότυπο μας, από όλες τις ιδέες μας, κανείς δεν θα πάρει τον ενθουσιασμό και την ζωντάνια μας. Γιατί εμείς σηκώσαμε τον πήχη πιο ψηλά φιλενάδα…

Ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στους Χορηγούς μας. “Ευχαριστώ” ηχηρό, όχι τυπικό και ξερό στο τέλος ενός Δελτίου Τύπου. Γιατί δίχως την δική τους στήριξη, δίχως το δικό τους κύρος, την δική τους επιτυχία, εμπειρία, δύναμη, και φυσικά, δίχως την δική τους εμπιστοσύνη, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Και η χαρά και η ευτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη, γιατί εμείς στο The Pop Up Project τους Χορηγούς μας δεν τους τιμάμε απλά που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Τώρα που το σκέφτομαι, κοίτα πλάκα, αλλά τελικά αγαπιόμαστε βαθιά. Γιατί δενόμαστε, δουλεύουμε παρέα, δημιουργούμε μήνες ολόκληρους μαζί, ονειρευόμαστε, το διασκεδάζουμε, παίζουμε ένα win win game που το απολαμβάνουμε περισσότερο και από το ίδιο το event, τελικά. (Μου λείπετε κιόλας Αθηνά και Ανθή, θέλω κι άλλα Miele Moments!)


Και όταν φέτος -παρά την οικονομική κρίση που όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε- πήραμε το ρίσκο και αποφασίσαμε με την Ιλεάνα πως πλέον, το The Pop Up Project θέλει, αξίζει και μπορεί να έχει έναν μεγάλο, κορυφαίο στο είδους του Χορηγό, αντί να ζητάμε την Χορηγική βοήθεια από πολλούς μικρότερους, αν και κρατήσαμε την αναπνοή μας έως ότου δικαιωθεί η απόφαση μας, μόλις η Miele μας τίμησε με την συνεργασία της, επιβεβαιώσαμε για άλλη μία φορά πως ναι, οι καλύτεροι θα είναι πάντα με τους καλύτερους.

Με την “ψυχή” και “καρδιά” της Miele, την Marketing Director της Miele Hellas, Αθηνά Αντύπα. Η Αθηνά εκπροσώπησε την Miele, την κορυφαία αυτή εταιρία, με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα, και μαζί διοργανώσαμε το “Experience the joy of giving”, όπου ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου καθοδήγησε μικρά παιδιά στην εμπειρία της προσφοράς δημιουργώντας πασχαλινά κουλουράκια με σκοπό να δοθούν στα Παιδικά Χωριά SOS, καθώς και το υπέροχο δείπνο που δημιούργησε η σεφ Ντίνα Νικολάου προς τιμήν των Pop Uppers Ελλήνων Σχεδιαστών. Η συνεργασία μας κορυφώθηκε με  την πραγματοποίηση του designer meeting-up, πουέλαβε χώρα στις 27 Μαΐου 10:00-20:00 στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά…

Ανάμεσα στις πρωτότυπες ενέργειες που πραγματοποίησε για μικρούς και μεγάλους, οι οποίες τους χάρισαν αξέχαστες εμπειρίες, έρχεται να προστεθεί η χορηγική υποστήριξή της στο 4ο κατά σειρά The Pop Up Project με τίτλο ‘’Under the Greek Sun’’. Η Miele που αποσπά κάθε χρόνο τα σημαντικότερα διεθνή design awards για τον κορυφαίο σχεδιασμό των συσκευών της στηρίζει ενεργά και αυτή τη σημαντική εκδήλωση που συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα του σύγχρονου ελληνικού design. Το design απογειώνεται με την υποστήριξη του κορυφαίου brand.
Το concept #mymielemoments, φέρνει τη Miele πιο κοντά στην καθημερινότητα μας και σε όλα όσα αγαπάμε. Με τη Miele οι απλές καθημερινές στιγμές μας, τα χόμπυ μας και όλες οι στιγμές που γεμίζουν την ημέρα μας μπορούν να αποκτήσουν άλλη αξία και να μεταμορφωθούν σε εμπειρίες πάντα με κριτήριο την υψηλή αισθητική, τη χρηστικότητα και την κορυφαία ποιότητα.
Στην φωτογραφία είμαστε η δυνατή ομάδα των Αθηνά Αντύπα, Φαίη Μπέη, Ιλεάνα Ισμυρίδη και Ανθή Αβραμέα, Owner της Promotional Marketing κορυφαίας εταιρίας Anthings

Πως ναι, Makers gonna Make, no matter what. Πως ναι, πέρα κάθε εμποδίων και δυσκολιών που καλούμαστε όλοι μας να ξεπεράσουμε καθημερινά, όταν μένεις σταθερός στις απόψεις, στις αξίες και στην αισθητική σου, μπορείς να ανεβάσεις τον πήχη ακόμη πιο ψηλά…

4.000 ευχαριστώ σε όλους εσάς που ήρθατε το Σάββατο στο Pop up Project “Under the Greek Sun”

Συνοδοιπόρος στο δημιουργικό αυτό ταξίδι της διοργάνωσης του The Pop Up Project “Under the Greek Sun” ήταν και η La Roche-Posay. Η οποία επέλεξε το δικό μας κοινό, όλους εσάς, και ως Χορηγός Προστασίας, να επικοινωνήσει το My UV Patch και το σλόγκαν του καλοκαιριού “τα ωραιότερα πράγματα μπορούν να συμβούν Under the Greek Sun, αρκεί να προστατεύουμε το δέρμα μας από τον ήλιο”

MΥ UV PATCH
1. Έλεγξε τις ελιές σου
2. Προστάτευσε το δέρμα σου
3. Σκανάρεις το pach
Η 1η wearable τεχνολογία για καλό σκοπό
Σε ερεύνα που διεξήγαγε η La Roche-Posay για τις συνήθειες προστασίας από τον ήλιο, οι ανησυχητικές στατιστικές αποκάλυψαν την ανάγκη για ακόμα πιο έξυπνες πρωτοβουλίες για την ενθάρρυνση μιας ασφαλέστερης συμπεριφοράς κάτω από τον ήλιο: Πάνω από 9 στους 10 γνωρίζουν τους κινδύνους έκθεσης στον ήλιο χωρίς προστασία. Ωστόσο, μόνο το 27% των ανθρώπων φορούν συστηματικά αντηλιακή προστασία στο πρόσωπο.
Τα καλά νέα; Όλοι μπορούμε να μάθουμε να προστατεύουμε το δέρμα μας και το δέρμα των αγαπημένων μας προσώπων από τον ήλιο! Η La Roche-Posay, παρουσιάζει την τεχνολογική καινοτομία, My UV Patch! Πρόκειται για ένα wearable gadget που φτιάχτηκε στα μέτρα της σύγχρονης ζωής και υπόσχεται να αλλάξει προς το καλύτερο τις συνήθειες προστασίας από τον ήλιο, ενθαρρύνοντας την ασφαλή συμπεριφορά!
Πώς λειτουργεί το My UV Patch;
Κατεβάζεις την εφαρμογή «My UV Patch» σε κινητό ή tablet , διαθέσιμη σε iOS και σε Android από τα:
1. Εφαρμόζεις το patch σε μια περιοχή του σώματος που είναι εκτεθειμένη στον ήλιο.
2. Φτιάχνεις το προφίλ σου. Μπορείς να έχεις πάνω από ένα προφίλ σε μια συσκευή.
3. Σκανάρεις το patch.

Με την Brand Communication Manager της La Roche-Posay, Μαρία Χατζηαμάλλου

Και εμείς σαν οικοδέσποινες του The Pop Up Project, σας προσκαλούμε να φορέσουμε όλοι την μπλε αυτή καρδούλα και να στείλουμε το μήνυμα πως τα ωραιότερα πράγματα μπορεί να συμβούν Under the Greek Sun, αρκεί να προστατεύουμε το δέρμα μας.

Και ναι, όχι μόνο ενημερωθήκατε όλοι για την Μπλε Καρδούλα, το MY UV PATCH, την πρώτη wearable τεχνολογία σε μορφή αυτοκόλλητου, που μας μαθαίνει πως να απολαμβάνουμε τον ήλιο με ασφάλεια, αλλά το φορέσατε αμέσως όλοι φανατικά…

H Βανέσσα Γερουλάνου, σχεδιάστρια της Vanile on the Rock by Vanessa Geroulanos φόρεσε αμέσως το MY UV PATCH, την πρώτη wearable τεχνολογία σε μορφή αυτοκόλλητου, της La Roche-Posay!

Το απόλυτο -και ασφαλέστερο- trend του καλοκαιριού!

Στο πλαίσιο του φετινού μας θέματος “Under the Greek Sun” ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την κορυφαία εταιρεία καλλυντικών La Roche Posay για να στείλουμε το μήνυμα της ασφαλούς έκθεσης στον ήλιο!

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην Heineken Light που μόνο με  86 θερμίδες, 3,3% αλκοόλ και όλη τη γεύση, στάθηκε η ιδανική, premium επιλογή από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, κατά τη διάρκεια του The Pop Up Project “Under the Greek Sun”, για να ευχηθούμε για το καλύτερο καλοκαίρι του κόσμου, το Ελληνικό.

Ελίνα Κεφάλα, Βανέσσα Γερουλάνου, Φαίη Μπέη

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στο πραγματικό Ελληνικό παγωμένο Γιαούρτι από την Kayak, που έδωσε άρωμα και γεύση Ελληνικού καλοκαιριού στην διοργάνωση μας, που και αυτή την φορά μας κέρασε την γλυκιά  υγιεινή, φρέσκια, ανάλαφρη, εναλλακτική πρόταση που ανασχεδιάστηκε, ανανεώθηκε, φόρεσε τα καλά της και κάνει το ντεμπούτο της στις αγορές του κόσμου.
Ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, φυτικές ίνες, super foods, βιταμίνες και η τεχνογνωσία της Kayak συνθέτουν το πλέον υγιεινό παγωτό του φετινού καλοκαιριού.

Με την Σαλώμη Σταυρίδου-Φλουτάκου και την Ελίνα Βαμβακά, στο corner της Kayak απολαμβάνοντας όλη την γεύση του Ελληνικού καλοκαιριού…


Πολλά “ευχαριστώ” στην Αντουανέτα Κουτσουράδη που με την τεχνογνωσία της και τα ολόφρεσκα λουλούδια της, έδωσε το ομορφότερο χρώμα του Ελληνικού καλοκαιριού στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, στο StyleBox Rentals που έντυσε με τα ομορφότερα του την διοργάνωση, στο “Δειπνοσοφιστήριον”, την ξεχωριστή εταιρία catering που εμπιστεύονται οι καλύτεροι για τα καλύτερα τους και που για άλλη μία φορά κέρασε τα νοστιμότερα τους εκθέτες και τους επισκέπτες μας. Και φυσικά ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στο Blond Con(fusion) που επικοινώνησε με τον καλύτερο τρόπο το 4ο και μεγαλύτερο Pop Up Project μας.

Τέλος, το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” είναι για τους 55 Pop Uppers μας, τους Έλληνες σχεδιαστές και τα brands που επέλεξαν και αυτή την φορά να παρουσιάσουν τις SS’17 Συλλογές τους στο The Pop Up Project, που μαζί ζήσαμε την ομορφότερη διαδρομή της προετοιμασίας, που μαζί ζήσαμε ένα απόλυτα επιτυχημένο Press Event που έγινε στην κυριολεξία talk of the town, μία αξέχαστη βραδιά που δειπνήσαμε όλοι μαζί με τις ελληνικές γαστρονομικές δημιουργίες της Ντίνας Νικολάου στις εγκαταστάσεις της Miele, που μαζί ζήσαμε χαρές και επιτυχίες και που μαζί ελπίζουμε να ζήσουμε ακόμη πιο πολλά.

Γιατί ο πήχης θα ανέβει ψηλότερα…

Ιλεάνα, Φαίη, Τέσσυ. Η Τέσσυ Γκούμα ήταν η τεχνική συντονίστρια των εκθετών μας, μία πολύ (πολύ) παλιά φίλη και νέα (πολύτιμη) συνεργάτης…

Η Αντουανέτα Κουτσουράδη εντυπωσίσε τόσο με τα Λουλούδια όσο και με τα Ψάρια της…

Η εντυπωσιακή είσοδος στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, δια χειρός Αντουανέτας Κουτσουράδη

Join us…

ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ, ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΥΠΑ, ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΥΦΑ

ΙΛΕΑΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ

ΟΛΓΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ, ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ

Η ΛΕΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ CORNER ΤΗΣ EL CONCEPT

Η ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ CORNER ΤΗΣ ETOILE CORAL

ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΥΦΑ

ΕΛΜΙΝΑ ΜΠΕΗ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΙΛΙΑΓΚΟΥΡΙΔΟΥ

ΑΡΕΤΗ ΝΤΑΡΜΑ, ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΤΣΙΝΕΛΗ

ΕΥΗ ΦΕΤΣΗ, ΤΕΣΣΥ ΓΚΟΥΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΚΡΙΘΑΡΙΩΤΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΤΕΡΑ

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΒΕΝΙΑ ΜΠΕΧΡΑΚΗ, ΒΛΑΣΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ & ΒΑΝΕΣΣΑ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ

ΑΝΝΑ ΜΑΜΙΔΑΚΗ, ΛΑΝΑ ΔΑΥΙΔ

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΜΑΡΙΛΥ ΚΑΛΑΒΡΟΥ-ΦΙΛΙΟΥ

ΝΑΛΙΤΑ ΚΑΡΡΕΡ, ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΜΙΝΑ ΜΠΕΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΙΣΗ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΡΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΗΓΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ

ΜΑΡΙΛΥ ΚΑΛΑΒΡΟΥ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΕΥΗ ΦΕΤΣΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, ΡΕΝΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗ

ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΜΑΡΣΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ CORNER ΤΗΣ ANAPNOE

Η ΣΟΦΙΑ ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΣΤΟ CORNER ΤΗΣ WINGS

ΑΝΝΑ ΜΑΜΙΔΑΚΗ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΟΥΝΔΡΕΑ

ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΥΠΑ, ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ

ΦΑΝΗ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΕΜΗ ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ

ΝΙΝΕΤΤΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΜΙΜΗ ΠΕΤΡΗ, ΒΑΝΕΣΣΑ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΛΥΚΟΥ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΡΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΑΝΝΑ ΤΑΣΟΥ

ΕΛΙΝΑ ΒΑΜΒΑΚΑ, ΣΙΑ ΞΑΝΑΛΑΤΟΥ, ΑΝΝΑ ΜΑΜΙΔΑΚΗ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΖΟΑΝΝΟΥ

ΛΕΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΜΥΡΙΔΗΣ, ΔΩΡΑ ΠΑΤΕΡΑ

ΕΛΙΝΑ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ, ΜΑΡΑ ΠΕΝΤΖΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ, ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

ΝΑΣΤΑΖΙΑ ΔΑΡΙΒΑ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΕΜΗ ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ

ΣΙΑ ΞΑΝΑΛΑΤΟΥ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΡΑ

Η ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΠΟΠΗ ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ, ΠΑΝΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ, ΑΡΕΤΗ ΝΤΑΡΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ

ΚΟΡΙΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΒΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΒΕΝΙΑ ΜΠΕΧΡΑΚΗ, ΒΛΑΣΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ, ΒΑΝΕΣΣΑ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ

Η ΙΛΕΑΝΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ

ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

ΕΛΙΝΑ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ, ΣΥΛΒΑΝΑ ΠΑΤΕΡΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΛΕΑΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ…

Και άλλες αναμνήσεις, πολλές….

Photo Credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!