
Την πολύ – αναμενόμενη Ανοιξιάτικη συλλογή ρούχων παρουσίασαν χθες, σε ένα λαμπερό show το αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο ΜΙ-RΟ, σε ένα χώρο γεμάτο αναμνήσεις, όπως του πρώην Ανατολικού αεροδρομίου Ελληνικού, με την υποστήριξη των Samsung Galaxy S6 και S6 edge.

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΠΤΗΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΟΚΑΛΟΣ, ΤΑΜΤΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΪΤΗ

ΜΕΛΙΝΑ VEGAS, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
Η όμορφη αυτή Ανοιξιάτικη βραδιά προδιαγραφόταν ήδη λαμπερή καθώς υπέροχες καλοντυμένες παρουσίες : καλλιτέχνες, φίλοι, fans του Οίκου και συνεργάτες από το χώρο του ΜΜΕ, ως ταξιδιώτες κατέφθαναν στο χώρο των Αναχωρήσεων του αεροδρομίου, έτοιμοι για την απογείωση σε ένα σχεδιαστικά μοναδικό ταξίδι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΠΤΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΞΕΝΙΑ ΓΚΑΛΙ

ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΣΤΑ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΛΗΣ

ΤΑΜΤΑ

ΡΙΤΑ ΑΤΤΑΛΑ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΠΤΗΣ ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΣ

ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΕΓΓΙΝΑ ΚΟΥΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΜΠΩΚΟΥ

ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΑΜΑΛΛΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΚΕΦΑΛΕΑΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΛΕΞ ΚΑΒΔΑΣ
Ο Δημήτρης Μαστρόκαλος και ο Γιάννης Ράπτης, το ταλαντούχο δίδυμο πίσω από τους ΜI-RO, σχεδίασαν το ταξίδι S/S 015 τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες. Οι υπέροχες δημιουργίες της Συλλογής , με έντονες επιρροές από τα 60s, αναβίωσαν και αποτύπωσαν τη Χρυσή εποχή της Αεροπορίας του 1967 “προσγειώνοντας” την στο διεθνές jet set του σήμερα.
Στην άκρως 60s oriented Ανοιξιάτικη γυναικεία συλλογή πρωταγωνιστούν μικρά γεωμετρικά φορέματα, μίνι εβαζέ φούστες, διάφανα ρομαντικά πουκάμισα ,παγωμένα παστέλ χρώματα , διάτρητες δαντέλες ενώ στις αντρικές γραμμές , κοντά βαμβακερά παντελόνια, μαλακά σακάκια σε ton sur μονοχρωμίες, χαλαρά σε εφαρμογή πουκάμισα και αυστηρά αλλά ελαφρά Τ-shirts από αιγυπτιακό βαμβάκι, δημιουργίες που συνθέτουν μια εύκολη και άνετη εμφάνιση.
Φωτογραφίες: Studio Panoulis