ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο “Βιολιστής στη Στέγη” χαρίζει Ελπίδα

Χθες βράδυ, το θέατρο Badminton ήταν γεμάτο από κόσμο που έσπευσε να παρακολουθήσει το επιτυχημένο μιούζικαλ «Βιολιστής στη Στέγη» σε σκηνοθεσία Rob Ruggiero και να στηρίξει το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», καθώς μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ξενώνα «ΕΛΠΙΔΑ», που στα 15 χρόνια λειτουργίας του έχει φιλοξενήσει πάνω από 1650 οικογένειες με τα παιδιά τους.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ήταν εκεί για να χειροκροτήσει τους ερμηνευτές του έργου, για να τους ευχαριστήσει για την ευγενική χειρονομία τους και να τους συγχαρεί για την κοινωνική τους ευαισθησία.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν στη σκηνή οι πρωταγωνιστές της παράστασης Γρηγόρης Βαλτινός, Ρένια Λουϊζίδου, Μέμος Μπεγνής, Μιχάλης Μαρίνος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Ιβάν Σβιτάιλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη μουσική του έργου έχει συνθέσει ο Jerry Bock, τους στίχους των τραγουδιών έγραψε ο Sheldon Harnick και το κείμενο, που βασίζεται σε ιστορίες του συγγραφέα Sholem Aleichem, έγραψε ο Joseph Stein.

viol3

viol4

Ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» και η Διοίκηση, το προσωπικό και τα παιδιά του Ξενώνα, απευθύνουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ηθοποιούς και σε όλους τους άλλους συντελεστές αυτής της μαγευτικής παράστασης που δεν πρέπει κανείς να τη χάσει! Στις φωτογραφίες: η Πρύτανης Ελένη Αρβελέρ, η Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και η Δήμητρα Φιλίππου.

viol2

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!