ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Mexico Mi Amor: Συναρπαστικό ταξίδι στην Terra Latina!

Το Mexico Mi Amor μόλις άνοιξε στην Τσακάλωφ γεμίζοντας το Κολωνάκι χρώμα και πάθος. Κυρίαρχα στοιχεία στο interior design το χρώμα και οι εκπληκτικές εικαστικές πινελιές τόσο στους τοίχους όσο και στα υφάσματα, δίνουν στην ατμόσφαιρα κάτι από τη γοητεία του φλογερού λατινοαμερικάνικου ταπεραμέντου.

Τα χειροποίητα φωτιστικά χαρίζουν στην ατμόσφαιρα μια λάμψη δημιουργώντας την κατάλληλη αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας, ακριβώς όπως αυτή που θα συναντήσεις σε ένα αυθεντικό στέκι του Mexico.

Το μενού υπογράφει ο εξαιρετικός σεφ Θάνος Στασινός ο οποίος έχοντας ζήσει στη Λατινική Αμερική, ξέρει πολύ καλά πώς να δημιουργεί εκπληκτικά πιάτα ερμηνεύοντας με τον δικό του τρόπο τις γαστρονομικές επιρροές από την κουζίνα του Μεξικό και της Λατινικής Αμερικής γενικότερα. Στα αγαπημένα πιάτα του μενού θα βρεις φυσικά τα εμβληματικά Fajitas, Burritos και Chimichangas, αλλά και μια σειρά από προτάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις για να ζήσεις τη διαφορετική εμπειρία του Mexico Mi Amor.

Τις νύχτες το Mexico Mi Amor σε ξεσηκώνει με τις λατινοαμερικάνες μουσικές του και τα μοναδικά cocktails. Θα βρεις πολλά αναπάντεχα (έχεις δοκιμάσει ποτέ Margarita με… guacamole😉 και αν έρθεις με μεγάλη παρέα αξίζει να πάρετε τη φαντασμαγορική Margarita του ενός λίτρου!

error: Content is protected !!