ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Melivia Pop Up Store: Ανακαλύψτε πρώτοι τις πιο luxury Resort Συλλογές έως -80%!

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα μου Resort Concept Stores της Μυκόνου που φιλοξενούσε τις πιο luxury Resortwear Συλλογές, που μπορούσες να ονειρευτείς. Δεν ψώνιζα πάντα, οι τιμές τις περισσότερες φορές ήταν απαγορευτικές, όμως δεν υπήρχε περίπτωση να επισκεφθώ την Μύκονο και να μην επισκεφθώ το Melivia, και είτε αποκτούσα ένα κομμάτι από τις ονειρεμένες συλλογές του είτε όχι, εγώ είχα πάρει το άρωμα και την γεύση των κοσμοπολίτικων υπογραφών…

Fabianna Filippi, Ermanno Scervino, ERES, Chloe Mare, Charo Ruiz Ibiza ,Flavia Padovan, JPGaultier Soleil, Kristina Ti, Gaetanno Navarra, Twin Set, Kristensen du Nord,Stefano Mortari, Rafaella d’Angelo, Clube Bossa, Miranda Konstantinidou, M+FGirbaux, Mali Parmi, Sissi Rossi, Emanuella Caruso, Sing.Morisson, Pretty ballerina, Repetto.

Η εκλεκτή πελατεία του άλλωστε, τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα της Αθηναϊκής κοινωνικής ζωής, συνυπογράφει πάντα τόσο τον μύθο του Melivia όσο τις επιτυχημένες επιλογές της οικοδέσποινας του, Ανθής Ζήση.

Όταν λοιπόν η Ανθή μας πρότεινε να συνεργαστούμε και να ανοίξουμε ένα Pop Up Shop όπου θα φιλοξενεί τις πιο δημοφιλείς παλαιότερες και νέες συλλογές Resort, σε εκπτώσεις από -30 έως -80%, ήταν η πρώτη φορά, όπου τόσο η Ιλεάνα όσο και εγώ, χωρίς καν δεύτερη σκέψη, να έχουμε συμφωνήσει ή συνεννοηθεί πρώτα μεταξύ μας, απαντήσαμε με ένα αυθόρμητο και ενθουσιώδες “Ναι!”!!!

 

Το Pop Up Shop θα στηθεί στο Ψυχικό, θα φιλοξενεί όλα όσα θα θέλουμε να φορέσουμε στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις στα νησιά και το κυριότερο, θα μπορούμε να τα αποκτήσουμε! The dream came true…

Follow me…

To Melivia Resort Concept Store μετά το success story που έγραψε στο νησί της Μυκόνου λοιπόν, συνεργάζεται με το The Pop Up Project, και σας προσκαλεί να επιλέξετε πρώτοι τις καλύτερες Luxury Resortwear δημιουργίες στο Opening cocktail του Melivia Pop Up Store στο Ψυχικό, όπου θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς παλαιότερες και νέες συλλογές beachwear, σε εκπτώσεις από -30 έως -80%.

H Ιλεάνα Ισμυρίδη, μπροστά στις συγκλονιστικές συλλογές μαγιό, ολόσωμων και μπικίνι της ERES!

ERES σε τιμές -40%, συλλογές JP Gaultier, Gaetanno Navarra, Chloe Mare & Kristina T. -80% της αρχικής τους τιμής!

Χθες το μεσημέρι, στο Melivia Pop Up Shop, στο νούμερο 5 της Στρατήγη, στο Ν. Ψυχικό, επιλέγοντας τα καλύτερα από τις καλύτερες συλλογές…

Τα καλύτερα από όσα θα βρείτε την Τετάρτη 18 Απριλίου στο Opening Cocktail που είστε καλεσμένοι…

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 18 Απριλίου να είστε οι πρώτοι που θα απολαύσετε από κοντά τις luxury συλλογές του Melivia, και να προλάβετε τις ομορφότερες δημιουργίες στις χαμηλότερες τιμές!

 

Opening Cocktail: Τετάρτη 18 Απριλίου
Ώρα: 18.00′-22.00′
Διεύθυνση: Στρατήγη 5, Ν. Ψυχικό
Διάρκεια Melivia Pop Up Store: 18 Απριλίου – 31 Μαΐου
Powered by: The Pop Up Project

Brands: Fabianna Filippi, Ermanno Scervino, ERES, Chloe Mare, Charo Ruiz Ibiza, Flavia Padovan, JPGaultier Soleil, Kristina Ti, Gaetanno Navarra, Twin Set, Kristensen du Nord,Stefano Mortari, Rafaella d’Angelo, Clube Bossa, Miranda Konstantinidou, M+FGirbaux, Mali Parmi, Sissi Rossi, Emanuella Caruso, Sing.Morisson, Pretty ballerina ,Repetto.

Σας περιμένουμε! xxx

error: Content is protected !!