ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Ψάθινη Καλαθούνα μου…

Το brand Salome Cirqus δεν το γνώριζα -είναι αρκετά καινούργιο άλλωστε- μου το συνέστησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου -aka One&Only-, την οποία οι περισσότεροι από εσάς γνωρίσατε καταρχήν και αγαπήσατε στην συνέχεια, μέσα από αυτές εδώ τις σελίδες, οπότε και μόνο το γεγονός πως η σχεδιάστρια του είναι φίλη της, στάθηκε υπέρ αρκετό ώστε την συναντήσω και να δω την δουλειά της. Το ότι πήρα μαζί μου στις Πασχαλινές διακοπές μου την τσάντα Chiara, αποτελεί την πιο περίτρανη απόδειξη του ενθουσιασμού μου.

Chiara

Περιττό να αναφέρω, πως στην βόλτα μου από την Ντάπια έως τον Άγιο Νικόλαο, με σταμάτησαν πέντε γνωστές και φίλες μου για να με ρωτήσουν για την ολοκαίνουργια, εξολοκλήρου φτιαγμένη στο χέρι, ψάθινη καλαθούνα μου…


Ζώντας μια μεταιχμιακή εποχή που απαιτεί πολλές προσωπικές προσαρμογές και να αφουγκραζόμαστε τις εσωτερικές μας ανάγκες, μετά από τις νομικές της σπουδές και την πολύχρονη πορεία της στο banking σε πολύ ενδιαφέροντα αντικείμενα, η Χαρά Νιάγκου, δημιουργός του brand Salome Circus, αποφασίζει να απομακρυνθεί απ΄τον τεχνοκρατικό χώρο και να ασχοληθεί με την μόδα και τον κόσμος της. Μακριά απ΄τους αλγόριθμους, τις στοχοθεσίες και τα έργα τραπεζικής ανάπτυξης, και ούσα μητέρα πια ενός γιου που ήδη ξεκίνησε σπουδές, άρχισε να κατακλύζεται από δημιουργικές ιδέες.
Το Salome Circus είναι ένα προσωπικό, δημιουργικό project, μια πρόκληση που ξεκίνησε απ΄την ανάγκη της να δημιουργήσει αξεσουάρ με υψηλή ιδιαιτερότητα, που συλλαμβάνονταν στην φαντασία της και δεν έβρισκε έτοιμα για να τα αποκτήσει, ανατρεπτικά, μοναδικά, κατ΄αρχήν για τον εαυτό της, ώστε να κάνει ιδιαίτερες τις εμφανίσεις της, και στη συνέχεια για στενές φίλες της οι οποίες την ενθάρρυναν να συνεχίσει.

“H πρόκληση για εμένα ήταν να χρησιμοποιήσω μή αναμενόμενους συνδυασμους υλικών, πέρα απ΄τα συνηθισμένα μαζικής παραγωγής, ώστε να δημιουργώ κομμάτια απολώτως μοναδικά, αρμονικά, κομψά και παιχνιδιάρικα, που να αναβαθμίζουν την εμφάνιση και την διάθεση της γυναίκας που το επιλέγει” λέει η ίδια.

H καλοκαιρινή συλλογή της Salome Circus με ψάθινες τσάντες σε τρία μεγέθη επιχειρεί να επανακαταχωρήσει το eco αυτό υλικό που το έχουμε συνδέσει με την παραλία και τις διακοπές στα νησιά, με ενα εντελώς νέο ύφος, τόσο σε αυτές τις χαλαρές περιστασεις , όσο σε urban elegant εμφανίσεις.

Κάθε αντικείμενο του Salome Circus, ανάλογα με την έμπνευση του σχεδιασμού του, που πολλές φορές ειναι θεματικός, δουλεύεται στο χέρι είναι μοναδικό, και κάποιες φορές μπορεί να γίνει ένα μόνο remake, κατόπιν
παραγγελίας.

Για να παραγγείλετε την δική σας Salome Circus, μπείτε εδώ ή καλέστε στο +306944263264

error: Content is protected !!