ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Meet you at the square: Εκεί όπου ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης συναντά τον Drunk Sinatra και τους Clumsies…

Ακολουθώντας τις οδηγίες και τις προτροπές της ψηφιακής ξενάγησης “Meet you at the square” όπου ο Ερρίκος Σλήμαν συναντά τον παλαιοπώλη Αλέκο και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης συναντά τον Drunk Sinatra και τους Clumsies, οι χρήστες της εφαρμογής γίνονται συνοδοιπόροι ενός επίμονου Αθηναίου.

Ενισχύοντας την πρωτοποριακή πρότασή του στον χώρο της ποιοτικής φιλοξενίας επισκεπτών και εκδηλώσεων, το ApArt Suite προχωρά σε μια ακόμη καινοτομία. Πρόκειται για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία μιας ψηφιακής προσωπικής ξενάγησης στο κέντρο της Αθήνας, διαθέσιμης μέσω του Ελληνικού application Clio Muse.

Ο Αλέξης Μπολώτας, ιδιοκτήτης του ApArt Suite συνοδεύει τον κάτοχο – χρήστη σε μια “εκ των έσω” περιήγηση στην καρδιά της Αθήνας, με σταθμούς – σημεία αναφοράς 19 αγαπημένες πλατείες και δρόμους του κέντρου της πόλης.
Η περιήγηση εκτείνεται σε μια διαδρομή πέντε χιλιομέτρων όπου 58 μικρές ιστορίες σηματοδοτούν το αστικό τοπίο, τα τοπόσημα, την τέχνη, το φαγητό και τον καφέ σε αγαπημένα στέκια της πόλης, τις μικρές άγνωστες ιστορίες και τους ανθρώπους που τις εμψυχώνουν.

Bargaining etiquette

The secret veranda

Η προσωποποιημένη αυτή ψηφιακή περιήγηση, που παρέχεται στον μελλοντικό επισκέπτη ταυτόχρονα με την κράτησή του, αποτελεί ένα προσωπικό καλωσόρισμα από τον ξενοδόχο – οικοδεσπότη του και μια προνομιακή εισαγωγή στα μικρά μυστικά της Αθήνας.

Clio ApArt

Η καινοτομική αυτή δράση πραγματοποιήθηκε χάρη στη συνεργασία με την Clio Muse, την Ελληνική τεχνολογική εταιρεία που έχει αναπτύξει την ομώνυμη πλατφόρμα για τη δημιουργία και χρήση ψηφιακών περιηγήσεων. Στόχος της συνεργασίας είναι η τοποθέτηση της εφαρμογής και σε άλλες ποιοτικές ξενοδοχειακές μονάδες, προσαρμοσμένη κάθε φορά στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του αποδέκτη – αναθέτη.

 

error: Content is protected !!