ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Inspire, Celebrate, Protect: La Mer Blue Heart Oceans Fund & μια συλλεκτική Crème de la Mer εμπνευσμένη από τη θάλασσα.

Εξ’ ορισμού, είμαστε η θάλασσα. Η έμπνευση του ωκεανού, η ομορφιά και οι ατέρμονοι κύκλοι ανανέωσης καθιστούν δυνατή τη διαχρονική τέχνη της La Mer.

Για πάνω από μια δεκαετία, η La Mer, η κορυφαία παγκόσμια μάρκα πολυτελούς περιποίησης επιδερμίδας, έχει δεσμευτεί να υποστηρίξει την προστασία των ωκεάνιων οικοτόπων για τις επόμενες γενιές, μέσα από φιλανθρωπικές δωρεές, πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης και τοπικά έργα θαλάσσιων εξωραϊσμών.
Σήμερα, η La Mer εστιάζει τις προσπάθειές της για την προστασία των ωκεανών όπως ποτέ άλλοτε με την εισαγωγή ενός νέου ενέχυρου για την προστασία της μούσας μας – το La Mer Blue Heart Oceans Fund. Το ταμείο ξεκινά με έμφαση στην υποστήριξη των Θαλάσσιων Προστατευόμενων Περιοχών και στην ενίσχυση των συνεχιζόμενων προσπαθειών διατήρησης των ωκεανών της La Mer ανά τον κόσμο. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε το La Mer Blue Heart Oceans Fund και είναι τιμή μας να μετάσχουμε σε μια κοινότητα που επιδιώκει αλλαγές, αποτελούμενη από εξερευνητές, υποστηρικτές και επαγγελματίες συντηρητές που κάνουν τη διαφορά σε ολόκληρο τον κόσμο», δηλώνει η Sandra Main, Global Brand President, La Mer.

Μια Βόλτα Προς ένα Όμορφο Μέλλον
Συνεργαζόμενη με την οργάνωση προστασίας των ωκεανών Project 0, η La Mer χορήγησε μια διαδρομή τέχνης για να συμβάλει στην πραγματική αλλαγή για τον ωκεανό μέσω της τέχνης, της ευαισθητοποίησης και της συνδετικότητας. Το La Mer Wave Walk με τη βοήθεια του Project 0 περιλαμβάνει 50 έργα τέχνης που έχουν σχεδιαστεί από καλλιτέχνες, tastemakers και συντηρητές. Τα art installations αποκαλύφθηκαν σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη μέχρι την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών στις 8 Ιουνίου. Με αποκορύφωμα έναν πλειστηριασμό, το 100% των καθαρών εσόδων από τη δημοπρασία θα διατεθεί στο La Mer Blue Heart Oceans Fund και το Project 0 και στη βοήθεια ενίσχυσης της αποκατάστασης και προστασίας των ΘΠΠ ανά τον κόσμο.
Κάθε χρόνο, η La Mer φροντίζει τις ακτές και τις παραλίες για να βοηθήσει στον εξωραϊσμό και να εμπνεύσει τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο. Για να συμβάλουν σημαντικά στις τοπικές κοινότητες, τα μέλη της ομάδας La Mer σε όλο τον κόσμο αφοσιώνονται και αφιερώνουν το χρόνο τους στις προσπάθειες διατήρησης των θαλασσών, που κυμαίνονται από την καθαριότητα των παραλιών μέχρι την τεχνητή φύτευση κοραλλιών, βοηθώντας στην αποκατάσταση των γύρω περιοχών για τις επόμενες γενιές.

Το Project 0 είναι ένα συναρπαστικό νέο κίνημα για τη διατήρηση των ωκεανών –μια νέα γενιά αγωνιστών, διασημοτήτων, επιχειρηματικών ηγετών και εμπειρογνωμόνων των ωκεανών, οι οποίοι συνεργάζονται μεταξύ τους για την επίτευξη ενός μόνο στόχου: την αποκατάσταση και προστασία του ωκεανού. Το Project 0 είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που αποτελείται από ανθρώπους, μερικοί εκ των οποίων έχουν μεγάλη επιρροή και δίνουν φωνή στον ωκεανό, ώστε να αντλήσουν κεφάλαια και να ευαισθητοποιήσουν, για να θέσουν το 30% του ωκεανού υπό προστασία έως το 2030, να ανοικοδομήσουν κοραλλιογενείς υφάλους και μαγγρόβια δάση, να αποκαταστήσουν την αλιεία και να καθαρίσουν τον ωκεανό.

ΜΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ: Limited-Edition Blue Heart Crème de la Mer Κάθε χρόνο, η La Mer δημιουργεί μια έκφραση αγάπης για την ομορφιά της θάλασσας. Το πολυπόθητο βάζο Crème de la Mer γίνεται καμβάς για τον ετήσιο καλλιτεχνικό φόρο τιμής στον ωκεανό και την ατελείωτη έμπνευσή του. Τα κύματα ακουαρέλας ανοίγουν ένα νέο κόσμο ομορφιάς, με το φετινό σχεδιασμό για τη θρεπτική, εξαιρετικά ανανεωτική Crème de la Mer, να είναι εμπνευσμένος από τη θάλασσα.
ΒΙΩΣΙΜΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ Ο Δρ Max Huber, δημιουργός της θρυλικής Crème de la Mer, έτρεφε απεριόριστη εκτίμηση για την ομορφιά της θάλασσας. Σήμερα, αποτίοντας φόρο τιμής στην κληρονομιά του, η La Mer εξακολουθεί να χρησιμοποιεί θαλάσσια φύκια που έχουν συλλεχθεί αποκλειστικά με το χέρι.

error: Content is protected !!