ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μέχρι το τέλος του κόσμου!

Με πυρετό, με πονεμένο δόντι, και με μία πελώρια τούρτα αγκαλιά, ξεκινάω τα μεσάνυχτα του Σαββάτου να πάω -για άλλη μία φορά- στον Ρέμο. Είναι τα γενέθλια της Σοφούλας μου, της Σοφίας Κούστα, η οποία, αυτά, τα συγκεκριμένα γενέθλια ήθελε να τα γιορτάσει με τις φίλες της.

Τριάντα πέντε ζωή να έχουμε, και ας είναι το τραπέζι για είκοσι. Who cares? Ποια θα καθόταν στο τραπέζι….;
Τοποθετώ το τεράστιο κουτί της τούρτας στο κάθισμα του συνοδηγού, της τούρτας που παρήγγειλα από το “Γλυκό Εργαστήρι της Αρχοντούλας” γεμάτη ευχές και με γέμιση καραμέλας, και στο μυαλό μου έρχονται χιλιάδες αναμνήσεις με το Σοφάκι.

Χρόνια πολλά και τυχερά Σοφάκι μου!

Χρόνια πολλά και τυχερά Σοφάκι μου!

Με το Σοφάκι πριν καν αποκτήσει το Αμαλάκι και την Δανάη της, που θα γέμιζαν με εκατομμύρια αστέρια τους ουρανούς της…Με το Σοφάκι πάνω από τόσες και τόσες άλλες τούρτες να γιορτάζουμε χαρές…Με το Σοφάκι που αν και είχε στην διάθεση της όσο προσωπικό ήθελε, έμπαινε ολομόναχη στην κουζίνα της από τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου για να ετοιμάσει με τα δικά της χέρια την μαγειρίτσα της οικογένειας της και των φίλων της…Με το Σοφάκι, που ό,τι κι αν της τάξεις, η ίδια το μόνο που της δίνει χαρά εκτός από τις χαρές της Αμαλίας της και της Δανάης της, είναι τα γέλια μας όταν συναντιόμαστε. Και μιλάμε για πολύ γέλιο…Με το Σοφάκι, που αν και τόσο μικροκαμωμένο -είναι δεν είναι πενήντα κιλά- κρύβει μέσα της όλη την δύναμη του κόσμου…
“Φοράω το καλύτερο μου χαμόγελο και έρχομαι να το κάψουμε” της στέλνω μήνυμα στην διαδρομή προς τον “Διογένη”.
Χρόνια πολλά και τυχερά Σοφάκι μου! Μέχρι το τέλος του κόσμου…xxx

10506765_10153038426519536_3150241483551946264_o

KOUSTA FIRST

KOUSTA SEC

KOUSTA1

KOUSTA2

KOUSTA3

KOUSTA10

KOUSTA5

KOUSTA6

KOUSTA7

KOUSTA8

 

KOUSTA9

Ο Αντώνης βουτάει το κινητό μου και αρχίζει να μας τραβάει βίντεο…

Μέχρι το τέλος του κόσμου...

Μέχρι το τέλος του κόσμου…

error: Content is protected !!