ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Με τον Patrick Dempsey & την TAG Heuer στο Le Mans!

Ο Patrick Dempsey επισκέφτηκε το Monaco Top Cars Collection μαζί με την πριγκηπική οικογένεια και στη συνέχεια αγωνίστηκε -και κέρδισε!- με την TAG Heuer, στο Le Mans.

Λίγες μέρες πριν το μεγάλο αγώνα του Le Mans, η TAG Heuer καλωσόρισε τον πρεσβευτή της, Patrick Dempsey, στο Monaco, για μια ασυνήθιστη προπόνηση.
Ο ηθοποιός, που είναι και ιδιοκτήτης και οδηγός της Dempsey Racing Team, ταξίδεψε στην πίστα του Var και αγωνίστηκε με μια πράσινη Porsche 911 RS που ανήκει στην προσωπική συλλογή του Πρίγκηπα Αλβέρτου του Monaco.


To προηγούμενο βράδυ, ο Patrick Dempsey, μέλη της πριγκιπικής οικογένειας και ο Επίτιμος Πρόεδρος της TAG Heuer, Jack Heuer βρέθηκαν στο μουσείο της συλλογής για ένα κοκτέιλ πάρτι. Η παρέα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει μερικά από τα εμβληματικά αυτοκίνητα της συλλογής, όπως μια ρέπλικα του Ford GT40 που χρησιμοποίησε η ομάδα της Gulf Racing για να κερδίσει στις 24 Ώρες του Le Mans πριν από ακριβώς 50 χρόνια!
Μόλις πέντε μέρες αργότερα, ο Dempsey πήρε τη νίκη στον θρυλικό αγώνα, οδηγώντας μια Porsche 911 RSR!

Η ομάδα της Dempsey Racing Team αποτελείται από τον ίδιο, καθώς και τους Julien Andlauer (Γαλλία), Christian Reid (Γερμανία), και Matt Campbell (Αυστραλία).

error: Content is protected !!