ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Γυναίκα πιο υγιής μετά τα 35!

Η Μοριακή Βιολόγος Κα Χαρούλα Μαθιοπούλου-Μπιλάλη BSc MMedSc εξειδικευμένη στη γονιμότητα και τις τεχνικές της Iατρικώς Yποβοηθούμενης Aναπαραγωγής στη Μεγάλη Βρετανία και Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, παρουσίασε το το FERTILOVIT® F 35 PLUS.
Η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του café – bistrot Papillon φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο 20 κορυφαίες επαγγελματίες από τον δημοσιογραφικό κλάδο, που έσπευσαν για να ακούσουν με ιδιαίτερη προσοχή τι είχε να πει η ειδικός για τη γονιμότητα και την ευεξία των γυναικών άνω των 35 ετών.

ΑΡΕΤΗ ΝΤΑΡΜΑ, ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ, ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΠΙΛΑΛΗ

Με μια ομιλία αφιερωμένη στις ανάγκες της πολυάσχολης σύγχρονης γυναίκας η Κα Μπιλάλη, εξήγησε τη δράση των βιταμινών σε κυτταρικό επίπεδο με στόχο την προστασία του DNA για αντιγήρανση και τη βέλτιστη λειτουργία του οργανισμού, το σώμα και στην ψυχή.

ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΠΙΛΑΛΗ, ΟΛΓΑ ΚΟΥΡΤΑΛΗ

ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΠΙΛΑΛΗ

Το FERTILOVIT® F 35 PLUS είναι ενα προηγμένο σύμπλεγμα διατροφής με συνεργική δράση συστατικών, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει με ασφάλεια τις ανάγκες των γυναικών άνω των 35 ετών.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΠΙΛΑΛΗ, ΜΥΡΤΩ ΜΙΤΣΙΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΡΑΠΤΗ, ΖΩΗ ΦΟΥΦΑ, ΑΡΕΤΗ ΝΤΑΡΜΑ, ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η προηγμένη σύνθεσή του, χωρίς γλουτένη, λακτόζη και ζελατίνη, με βάση την πρόσφατη επιστημονική βιβλιογραφία, παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα βιταμινών, μετάλλων και μικροθρεπτικών συστατικών που συμβάλλουν θετικά στη λειτουργία του γυναικείου αναπαραγωγικού και ανοσοποιητικού συστήματος, προάγοντας την καλύτερη ποιότητα ωαρίων και την ορμονική ισορροπία.

error: Content is protected !!