ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο EndoDay Run/Walk!

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, με περισσότερες από 1200 συμμετοχές, ολοκληρώθηκε το 1ο EndoDay Run/Walk, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στο Δήμο Ψυχικού-Φιλοθέης. Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και έναν περίπατο 2,5 χιλιομέτρων, που διοργανώθηκαν από την Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Ενημέρωσης Χρόνιων Γυναικολογικών Παθήσεων AWARE. Σκοπός της συγκεκριμένης διοργάνωσης ήταν η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση και η κινητοποίηση για την πάθηση της Ενδομητρίωσης, η οποία ταλαιπωρεί εκατομμύρια γυναίκες στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Μαρίνα Βερνίκου, Πρόεδρος της Creaid, με την Υπεύθυνη Δράσεων της Aware Τζωρτζίνα Χείλαρη και την Καλλιόπη Τζοάννου

Η Μαρίνα Βερνίκου, Πρόεδρος της Creaid, με την Υπεύθυνη Δράσεων της Aware Τζωρτζίνα Χείλαρη και την Καλλιόπη Τζοάννου

H ενθουσιώδης προσέλευση του κόσμου και η επιθυμία για εγγραφές ήταν εντυπωσιακή, γεγονός που οδήγησε σε απρόσμενο ρεκόρ συμμετοχής και επιτυχίας, για εναρκτήρια διοργάνωση. Ήταν πραγματικά μια υπέροχη μέρα.

Η Τζωρτζίνα Χείλαρη, ψυχή της όλης διοργάνωσης και "υπεύθυνη" για την τεράστια επιτυχία του EndoDay Run/Walk!

Η Τζωρτζίνα Χείλαρη, ψυχή της όλης διοργάνωσης και “υπεύθυνη” για την τεράστια επιτυχία του EndoDay Run/Walk!

12 mk

 Η Κατερίνα Κιάσσου, Brand Manager της Mac, με την ομάδα Mac, που συμμετείχε (όπως και πολλές άλλες εταιρείες) για να στηρίξει την Δράση RUN/WALK και να περάσει το μήνυμα ενάντια στην Ενδομητρίωση.

Η Κατερίνα Κιάσσου, Brand Manager της Mac, με την ομάδα Mac, που συμμετείχε -όπως και πολλές άλλες εταιρείες- για να στηρίξει την Δράση RUN/WALK και να περάσει το μήνυμα ενάντια στην Ενδομητρίωση.

21 mk

22 mk

Κατερίνα Κιάσσου, Αφροδίτη Σημίτη

30 mk

 

ph6 mk

Η Άντζελα Ισμαήλου με τον τον Αργύρη Ζερμά και τον Επικεφαλή του Endomarch Greece, Γιώργο Χείλαρη, χειρουργό, γυναικολόγο-ογκολόγο.

ph7mk

ph10 mk

ph14 mk

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, κ. Παντελής Ξυριδάκης και με την γυναίκα του κα Χαρά Λυμπεροπούλου-Ξυριδάκη και την Αφροδίτη Σημίτη

ph15 mk

ph16 mk

: H Αφροδίτη Σημίτη, ιδιοκτήτρια του Join Radio (χορηγός επικοινωνίας του EndoDay) on the decks κατά την διάρκεια της εκδήλωσης

H Αφροδίτη Σημίτη, ιδιοκτήτρια του Join Radio (χορηγός επικοινωνίας του EndoDay) on the decks κατά την διάρκεια της εκδήλωσης

Γιώργος & Άννα Κούμπα, Άντζελα ισμαϊλου, Παντελής Ξυριδάκης

Γιώργος & Άννα Κούμπα, Άντζελα ισμαϊλου, Παντελής Ξυριδάκης

Η Aware ευχαριστεί θερμά τους Επίσημους Χορηγούς, Ιασώ και Nikki Beach καθώς και τους Υποστηριχτές, Dolphin Capital Partners και την εταιρεία μακροχρόνιων μισθώσεων αυτοκινήτων Motorlease που στήριξαν την Δράση έμπρακτα. Αμέριστη συμπαράσταση ήταν και από τα περισσότερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή και την στήριξη του Endomarch Greece επικοινωνιακά.

Χορηγός Επικοινωνίας μας ήταν και τo Fay’s Control

1937191_1675061706077205_2191915516872442990_n

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις επόμενες δράσεις της AWARE – Για την ενημέρωση χρόνιων γυναικολογικών παθήσεων. Η πρώτη αυτή δράση έδειξε ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται, ελπίζει και κινητοποιείται όταν πρόκειται για σοβαρά ζητήματα όπως αυτό της Ενδομητρίωσης. Με τη συμμετοχή όλων, αύριο λιγότερες γυναίκες θα υποφέρουν!

error: Content is protected !!