ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Με τα αρώματα φρούτων και τις γεύσεις παλιών μυστικών συνταγών & ελληνικών βοτάνων!

Μου το πρόσφεραν χθες στην Cava Vinoterra, που πήγα να προμηθευτώ τα ροζέ του δείπνου, και έφυγα με τρία πανέμορφα μπουκάλια liqueur στο καλάθι με τα ψώνια μου. Εντελώς μαγεμένη. Και επειδή μόλις πριν λίγο, αυτή την ώρα που καθόμαστε στο λευκό τραπεζάκι από bamboo και λέμε ιστορίες, τα πρόσφερα και εγώ με την σειρά μου, είπα να μοιραστώ μαζί σας την νέα μου ανακάλυψη.
Που ακούει στο όνομα “Myromeni Vatos”, και πίνεται με 1000+2 τρόπους, ανάλογα το γούστο, το κέφι και την στιγμή. Σ’ ένα φιλόξενο καλωσόρισμα, σ’ ένα γλυκό αποχαιρετισμό, στο γεύμα Aperitivo ή digestive, σε Cocktails, Soft drinks, Long drinks, με τυριά, ξηρούς καρπούς και φρούτα φρέσκα ή αποξηραμένα, με φρουτοσαλάτες & φρουτοχυμούς…

Forest Fruits, Aronia και Cornelian Cherries…

…Ό,τι πιο chic & elegant να προσφέρετε στους καλεσμένους σας, ένα ζεστό απόγευμα του Σεπτεμβρίου…

Λοιπόν, όπως μου εξήγησαν χθες στην Κάβα καθώς με ξεναγούσαν στην φιλοσοφία αυτού του υπέροχου ελληνικού brand, κάθε Βάτος είναι 100% χειροποίητο και δημιουργείται από φυσικά εκχυλισμένα φρούτα και βότανα, είναι γνήσιο χωρίς χημικά συντηρητικά και ενισχυτικά γεύσης. Οι πρώτες ύλες είναι από επιλεγμένες τοπικές αγορές, αποκλειστικά ελληνικές, καθώς και εκλεκτά φρούτα και βότανα.

Κάθε Βάτος αποτελείται από 12 – 38 εκχυλισμένα φρούτα, βότανα και μπαχαρικά!

Η μυστική συνταγή, που το χαρακτηρίζει, δίνει την μοναδικότητα στο χαρακτήρα του, που το κάνει ξεχωριστό.
Η καθαρή αιθυλική αλκοόλη  φτάνει κατ’ όγκο έως 22% ανά λίτρο και τα σάκχαρα έως 30° Brix. Τα σάκχαρα προέρχονται από τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων και όπου απαιτείται προστείθεται διάλυμα σακχάρων σε εκχυλισμένα φρούτα. Αυτό όμως που έχει την σημασία του, είναι πως κάθε Βάτος ωριμάζει στο χρόνο χωρίς ημερομηνία λήξης. Φανταστικό?

Το success story που υπογράφει την ετικέτα “Μυρωμένη Βάτος” ξεκίνησε το 2016 στις Σέρρες, με αυτά τα χειροποίητα λικέρ μικρής παραγωγής, κυρίως από τοπικά φρούτα όπως αρώνια, παπαρούνα και κράνα, αλλά και περγαμόντο και λεμόνι, πάντα χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρώμα, μόνο με ελάχιστη πρόσθετη ζάχαρη και εξαιρετική ποιότητα.


Πέρα από τα -άκρως ελληνικά- αρώματα και τις γεύσεις, εγώ ερωτεύτηκα με μιάς την όμορφη συσκευασία, η οποία κατατάσσει τα Vatos Spirits στις αγαπημένες προτάσεις για δώρο. Ιδίως στα καλέσματα των Σπετσών…

Αν θέλετε να παραγγείλετε και τα δικά σας, μπορείτε πολύ εύκολα πατώντας εδώ, ενώ από την πρόσφατη εμπειρία μου θα σας πρότινα να δοκιμάσετε όλες τις γεύσεις!

Cheers! ?

error: Content is protected !!