ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Shiseido εμπνέεται για την ομορφιά μας από την Ιαπωνική κουζίνα Washoku !

Κόκκινο shiso, Φύλλα Μουσμουλιάς, Τόφου, Λευκό Μανιτάρι, Yuzu…

Εμπνευσμένη από την παραδοσιακή ιαπωνική κουζίνα Washoku, η σειρά WASO ενσωματώνει αποκλειστικές τεχνολογίες που αποκτήθηκαν μέσα από πρόσφατες έρευνες.
Η σειρά προϊόντων WASO, όπως και η ιαπωνική παράδοση, σέβεται την ποικιλομορφία και τον πλούτο της φύσης, αναδεικνύοντας τις φυσικές ιδιότητες κάθε συστατικού.

Η συνεχής έκθεση στις επιβλαβείς περιβαλλοντικές συνθήκες, η υπερβολική εργασία, η ρύπανση και η κακή ποιότητα ύπνου σε συνδυασμό με την ασταμάτητη καθημερινότητα, φθείρουν την επιδερμίδα η οποία μαζί με το μυαλό και το πνεύμα, χρειάζεται ένα διάλειμμα που προσφέρεται απλόχερα από τη φύση.
Η Shiseido παρουσιάζει τη νέα μάσκα καθαρισμού Purifying Peel Off Mask και τη μάσκα ομορφιάς Beauty Sleeping Mask. Θωρακίστε τώρα την επιδερμίδα σας και χαρίστε της τη φροντίδα και την αναζωογόνηση που χρειάζεται.

Purifying Peel Off Mask
Μια ροζ-περλέ μάσκα δημιουργημένη με φυτικά συστατικά που αφαιρεί τους ρύπους και καταπραΰνει το δέρμα, διατηρώντας το απαλό και ενυδατωμένο. Η Purifying Peel Off Mask αποτελεί ένα emergency reset button για την επιδερμίδα –αλλά και το μυαλό -απαλλάσσοντας τα από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας.

Beauty Sleeping Mask
Εντατική μάσκα ενυδάτωσης με εκχύλισμα yuzu. Αναδομεί και επαναφέρει την επιδερμίδα ενώ εσείς κοιμάστε και χαρίζει ένα αναζωογονημένο, λαμπερό και υγιές δέρμα το επόμενο πρωί –ακόμη και με λίγες ώρες ύπνου.

 

Οι καλοκαιρινές διακοπές μπορεί να είναι πλέον μια γλυκιά ανάμνηση για τους περισσότερους, τα σημάδια των διακοπών όμως στο δέρμα μας γίνονται ήδη εμφανή.

Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση είναι επιτακτική, προκειμένου η επιδερμίδα μας να αποκτήσει ξανά τη λαμπερή όψη που της αξίζει!

error: Content is protected !!