ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Με δημιουργίες Celia Kritharioti η σύζυγος και η κόρη του Andrea Bocelli για την εμφάνιση τους στο Ηρώδειο!

Με δυο ίδιες λαμπερές δημιουργίες υποδέχτηκε ο οίκος Celia Kritharioti Couture τις Veronica και Virgina Bocelli, ενόψει της συναυλίας του Andrea Bocelli στο Ηρώδειο. Μητέρα και κόρη φόρεσαν φορέματα με κεντημένη γαλλική δαντέλα σε σιελ απόχρωση και φούστες από οργάντζα με απλικέ δαντέλες. Η ίδια η Veronica έχει επιλέξει κι άλλες φορές δημιουργίες της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη, καθώς πριν δύο χρόνια φόρεσε μια ολοκέντητη τουαλέτα Celia Kritharioti Couture, σε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες του συζύγου της στην Αμερική.
Highlight της βραδιάς ήταν όταν ο Andrea Bocelli κάλεσε στη σκηνή του Ηρωδείου τη γυναίκα του και την κόρη του για να αποχαιρετήσουν το κοινό του!

Veronica και Virgina Bocelli, χθες βράδυ στο Ηρώδειο

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια φωτογραφήθηκε μαζί με τις δυο ξεχωριστές κυρίες Bocelli στο ιστορικό ατελιέ που βρίσκεται στην Πλάκα από το 1906.

Veronica και Virgina Bocelli με την Σίλια Κριθαριώτη

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια φωτογραφήθηκε μαζί με τις δυο ξεχωριστές κυρίες Bocelli στο ιστορικό ατελιέ που βρίσκεται στην Πλάκα από το 1906.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το atelier του οίκου Celia Kritharioti Couture, αναδείχθηκε ως ένα από τα 7 καλύτερα atelier υψηλής ραπτικής στον κόσμο σε ένα από τα αφιερώματα της British Vogue, ενώ ολοένα και περισσότερες κυρίες του διεθνούς jet set επιλέγουν δημιουργίες του οίκου.

error: Content is protected !!