Η Ομιλία του Βασίλη Αποστολόπουλου στην Τελετή Αποφοίτησης του LSE, με Αναφορά στην Ελλάδα!

12/09/2019 • PEOPLE

Μέγιστη τιμή απένειμε το London School of Economics (LSE) στον CEO του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο, προσκαλώντας τον να απευθύνει τον χαιρετισμό της φετινή τελετής αποφοίτησης της Σχολής. Η αποφοίτηση έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα του ιστορικού Peacock Theatre στο Λονδίνο.

Στιγμιότυπο από την τελετή αποφοίτησης

Ο Δρ. Αποστολόπουλος, απόφοιτος και ο ίδιος του φημισμένου Βρετανικού Πανεπιστημίου, συνεχάρη τους αποφοίτους και στο πλαίσιο της ομιλίας του, μεταξύ άλλων, σημείωσε πως «έχει τεράστια αξία να ανταποδίδει κανείς στην κοινωνία, τόσο ατομικά, όσο και μέσα από την δουλειά και το έργο του», προτρέποντάς τους να πετυχαίνουν και να προοδεύουν στη ζωή τους με τρόπο που συμβάλλει στο ευρύτερο καλό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, μαζί με τη Dame Minouche Shafik , Director του «The London School of Economics and Political Science – LSE»

Από την ομιλία του Δρ. Αποστολόπουλου δεν έλλειψε το χιούμορ -καταχειροκροτήθηκε όταν αστειεύτηκε για το Brexit-, ενώ εξίσου θερμή ανταπόκριση είχε και η αναφορά του στην Ελλάδα, με τη μορφή προτροπής και ανοιχτής πρόσκλησης, καλώντας τους αποφοίτους «να επισκεφθούν τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους την Ελλάδα, γενέτειρα της δημοκρατίας, της ιστορίας και της διπλωματίας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons