ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Με αγάπη από το Σωματείο Aurora και τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στη Σχολή Μωραΐτη η αιμοδοσία του σωματείου Aurora- Μαζί Ενάντια στα Αιματολογικά Νοσήματα, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη (ΣΑΣΜ). Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια από την κινητή ομάδα του Ευαγγελισμού, στην αίθουσα γυμναστηρίου του σχολείου τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19.

Σχολή Μωραΐτη

Η προσέλευση του κόσμου ξεκίνησε από τις 9 το πρωί, με όλους να φορούν μάσκες αλλά και να τηρούν τις πρέπουσες αποστάσεις καθώς περίμεναν στην ουρά.

Η ομάδα της αιμοληψίας ήταν εξαιρετική. Ευγενείς και χαμογελαστοί, έκαναν τους αιμοδότες να αισθανθούν άνετα. Προσήλθαν 80 αιμοδότες και συγκεντρώθηκαν 57 μονάδες αίματος.

Ο Πρόεδρος της Aurora, Clemente Pinedo

Από αυτό το αίμα θα επωφεληθούν 171 συνάνθρωποί μας καθώς, κάθε μονάδα χωρίζεται στα τρία -συμπυκνωμένα ερυθρά, πλάσμα και αιμοπετάλια- και μπορεί να μεταγγίσει τρεις ανθρώπους.

Η δράση αυτή ακολουθεί τη φιλοσοφία και το έργο της Aurora η οποία προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα στους ασθενείς με αιματολογικά νοσήματα με σκοπό τη βελτίωση ποιότητας της ζωής τους.

Η καταπληκτική ομάδα του Ευαγγελισμού

Σε αυτούς τους ασθενείς, η Aurora παρέχει δωρεάν στέγαση, ψυχολογική υποστήριξη καθώς και την απαραίτητη πληροφόρηση σχετικά με την ασθένειά τους.

Χάρης Δαυίδ

Συγχρόνως παρέχει χορηγίες σε ερευνητές και δωρεά ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία ώστε κάποτε να μπορέσουν να γίνουν αυτά τα νοσήματα 100% ιάσιμα.

Lana Δαυίδ, Μάνια Σιμάτου

Κασσιανή Διονυσοπούλου

Νικόλας Γιαμπανάς

Τζανέτος Κανελλοπουλος, απόφοιτος ‘91

It’s good to know: Την ημέρα αιμοδοσίας στήριξαν η Σχολή Μωραΐτη, η Coca-Cola 3E, η εταιρεία Tsakiris, καθώς και η εταιρεία Elgen, των αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη Σωτήρη & Νίκου Μπαρούνα, με την προσφορά των Crisp Bread.

error: Content is protected !!