ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Marina Raphael: Μία συλλογή από κρυστάλλινες τσάντες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

I think I’m in love…

Τιμώντας μια κληρονομιά τεχνικής και δημιουργικής μαεστρίας, το Swarovski Creators Lab και η Marina Raphael ενώνουν τις δυνάμεις τους για να λανσάρουν μια συλλογή από κρυστάλλινες τσάντες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σχεδιασμένες με πάθος για τελειότητα και ποιότητα που εγγυάται ότι κάθε τσάντα είναι φτιαγμένη για να την έχετε και να την κρατάτε για πάντα. Η Swarovski έχει μια πλούσια ιστορία έμπνευσης από την ποπ κουλτούρα και το Swarovski Creators Lab συνεχίζει αυτή την παράδοση προάγοντας τη δημιουργικότητα και υποστηρίζοντας τις καλλιτεχνικές προσπάθειες αναδυόμενων και καταξιωμένων ταλέντων.

Η συλλογή Swarovski Creators Lab με τη Marina Raphael βασίζεται στη φιλοσοφία της να αμφισβητεί το πώς μοιάζει ένα βασικό αξεσουάρ. «Μια τσάντα είναι άχρηστη αν δεν είναι λειτουργική, αλλά ένα πρακτικό αξεσουάρ που είναι καλά μελετημένο για τις πολυάσχολες, σύγχρονες γυναίκες είναι αυτό που δημιουργεί πιστούς πελάτες. Μέσω της καταπληκτικής χειροτεχνίας μας, εστιάζουμε πολύ στη φόρμα, τη λειτουργικότητα και την ποιότητα, οπότε έχουμε μια άψογη βάση με την οποία μπορούμε να είμαστε δημιουργικοί. Και η νέα μας συνεργασία με το Swarovski Creators Lab είναι ένα λαμπερό παράδειγμα αυτού», λέει η Marina Raphael, ιδρύτρια της ομώνυμης μάρκας.

Το ανερχόμενο αστέρι της συλλογής Marina Raphael είναι η τσάντα Micro Stella. Σε συνεργασία με το Swarovski Creators Lab αυτό το μίνι αριστούργημα είναι τώρα διαθέσιμο σε μια παστέλ παλέτα ροζ και μπλε, που συμπληρώνεται με ένα καθαρό εκθαμβωτικό λευκό.

Κατασκευασμένη από σουέτ και δέρμα νάπα, διαθέτει κλείσιμο με αγκράφα και είναι κομψά διακοσμημένη με ένα μείγμα από διαφορετικού μεγέθους κρύσταλλα Swarovski, προσεκτικά τοποθετημένα ώστε να αιχμαλωτίζουν το φως από κάθε γωνία.

Ένας ρυθμιζόμενος ιμάντας από δέρμα νάπα, που είναι τοποθετημένος στο εσωτερικό της τσάντας Micro Stella Bag, μετατρέπει αυτό το αξεσουάρ από συμπλέκτη σε τσάντα σταυρού για να ταιριάζει σε κάθε στυλ και περίσταση.

PS. I love you…

error: Content is protected !!