ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το shopping πολλοί εμίσησαν τις εκπτώσεις ουδείς!

Buy now or cry later…

Λίγο να με ακολουθείς στα insta stories μου θα έχεις διαπιστώσει πως η νέα χρονιά με βρήκε στο γυμναστήριο. Σχεδόν καθημερινά, για λίγο λιγότερο από μία ώρα κάθε φορά, για να μην βαρεθώ, αλλά με personal trainer -που η προπόνηση μαζί του μετράει διπλά, για να μην πω τριπλά από ότι αν έκανα ομαδική ή και μόνη μου σε ένα γυμναστήριο της σειράς-, με βροχή, καταιγίδα, με κρύο ή με χιονόνερο (ναι, έχω βιώσει όλες τις προαναφερθείσες καιρικές συνθήκες πηγαίνοντας για Pilates και TRX) εγώ εκεί. Για παραπάνω από έναν λόγους, και ένας από τους κυριότερους, για να αντισταθμίσω τις ώρες που γράφω στον Υπολογιστή μου. Ανυπολόγιστες… Λίγο να με ακολουθείς λοιπόν στα insta stories μου, που ανεβάζω κάθε τόσο βιντεάκια από τις περιπέτειες μου στο Pilates reformer, όσο το παλεύω να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση, τη δύναμη, την ευλυγισία, την ισορροπία, την ιδιοδεκτικότητα (proprioception) αλλά και τη διάθεση μου, θα με έχεις δει να φοράω σχεδόν αποκλειστικά ρούχα της Fila. Όχι, δεν έχω κλείσει κάποιο αποκλειστικό συμβόλαιο (αν και καθόλου κακή ιδέα δεν θα ήταν, αν με διαβάζει το τμήμα Marketing του αγαπημένου brand…) αλλά μία πρόσφατη επίσκεψη μου στο ομώνυμο κατάστημα μέσα στο Avenue, στάθηκε η απόλυτη αφορμή, για να σηκώσω σχεδόν, όλες τις συλλογές του. Ναι, ως γνωστό, το shopping πολλοί εμίσησαν τις εκπτώσεις ουδείς!

Follow me…

I love Fila!

Ναι, η αρχική μου επίσκεψη αφορούσε όσα μου ζήτησε η Ελμίνα να της αγοράσω για τις προπονήσεις της στο τένις….

Όταν είδα όμως πως έχουν διαμορφωθεί οι τιμές, λόγω των (εκπληκτικών) εκπτώσεων, δεν αρκέστηκα μόνο στα όσα ήθελε η κόρη μου για το τερέν του τένις, αλλά επέλεξα -και απέκτησα- με ελάχιστα χρήματα, όλα όσα βρήκα τόσο και για τις δικές μου προπονήσεις, όσο για τις πίστες του σκι, για τα χειμωνιάτικα μου Σαββατοκύριακα τόσο στο βουνό όσο και στο νησί, αλλά και για τις βόλτες μου με την Τρούφα στη Φιλοθέη και με τον Νικόλα στις σύντομες αποδράσεις μας…

Και φυσικά, αν έρθεις (να έρθεις!!!) θα βρεις ασυναγώνιστες εκπτώσεις στα παιδικά!

Αν από την άλλη για οποιονδήποτε λόγο αποφασίσεις πως δεν μπορείς ή δεν προλαβαίνεις να πας σε ένα κατάστημα από το μεγάλο δίκτυο επίσημων μεταπωλητών της Fila σε όλη την Ελλάδα για να προμηθευτείς όλες αυτές τις υπέροχες athleisure δημιουργίες, μπορείς πάντα να μπεις στο επίσημο site του brand και να τα παραγγείλεις online.

Buy now!

error: Content is protected !!