ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μαρία Κάλλας: Dinner Gala για τα 91 χρόνια από τη γέννηση της!

Με αφορμή τον εορτασμό των 91 χρόνων από τη γέννηση της Αθάνατης Ντίβας, ο «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας»  διοργανώνει την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου,  Gala-Dinner στο Ίδρυμα Ευγενίδου, Αίθουσα «Θόλου του Παλαιού Πλανηταρίου».

mariacallas19571410976013

Πρόεδρος για την διοργάνωση  της εκδήλωσης «91 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ» είναι  η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου, Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον αθλητισμό, την ανοχή και το ευ αγωνίζεσθαι.

Το μουσικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εμφάνιση της διάσημης σοπράνο Έλενας Κελεσίδη, τη mezzo Κασσάνδρα Δημοπούλου και τον τενόρο Φίλιππο Μοδινό σε γνωστές άριες που ερμήνευσε η Μαρία Κάλλας.

Η διεθνούς φήμης ακορντεονίστα Ζωή Τηγανούρια και ο γνωστός πιανίστας Νίκος Αβατάγγελος θα κλείσουν το πρόγραμμα με γνωστές διεθνείς επιτυχίες.

Τα έσοδα από την ευγενή συμμετοχή των παρευρισκομένων  θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του υπό διαμόρφωση  Μουσείου «Μαρία Κάλλας» επί της οδού Μητροπόλεως 44.

ok
Η εκδήλωση, γίνεται στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης  του ελληνικού κοινού για τα εγκαίνια του μουσείου, όπου προετοιμάζονται ενός έτους σημαντικές εκδηλώσεις και θα υπάρχει η στήριξη όλων των μουσικόφιλων Ελλήνων και άλλων, που θέλουν την πραγματοποίηση αυτού του σημαντικού εγχειρήματος για το καλό του τόπου μας.
Ο «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας» δημιουργήθηκε για να προβάλει την ελληνικότητα της Aθάνατης Nτίβας και να βοηθήσει ποικιλοτρόπως την ολοκλήρωση του υπό διαμόρφωση Μουσείου,  στην οδό Μητροπόλεως 44.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη της  Τεχνόπολης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν προσκλήσεις από τα γραφεία του Συλλόγου, Αγ. Κωνσταντίνου 33-37, Αθήνα.
Τιμή πρόσκλησης: 100 ευρώ / άτομο
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6944 32001, 6972 440669, 6972 102602, 6981 055282

error: Content is protected !!