ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Home & Taste: Πάμε να μαγειρέψουμε μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη και να πλάσουμε με τις Gourmelita & Madame Ginger!

Πάω τώρα! Σε λίγα λεπτά, στις 12 το μεσημέρι, θα μαγειρέψουμε στο Golden Hall με τον Άκη Πετρετζίκη! Όλοι μας!!! Ενώ αύριο Κυριακή, στις 17.30′-19.30′ θα πάω με την κόρη μου να πλάσουμε ό,τι μας κάνει κέφι με την αγαπημένη Gourmelita και τη Madame Ginger! Όλα αυτά, μεταξύ πολλών πολλών άλλων…

GHHome&TasteGeneric-01

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Golden Hall υλοποιεί την πετυχημένη ενέργεια “Home & Taste” παρουσιάζοντας ιδέες για το σπίτι, τη διακόσμηση αλλά και τις αγαπημένες μας κουζίνες που θα γεμίσουν φέτος από διάσημους chefs από τις 30/10 έως και τις 15/11.

Στο stage της κεντρικής κουζίνας, αγαπημένοι chefs όπως ο Άκης Πετρετζίκης, ο Βασίλης Καλλίδης, ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο Νικόλας Σακελλαρίου, ο Giorgio Spanaki κ.α, προσκαλούν τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου για να ετοιμάσουν αγαπημένες συνταγές αλλά και πρωτότυπες θεαματικές ενότητες όπως «Μαγειρέψτε με 3 υλικά», «Έτοιμο γεύμα σε 10 λεπτά» και πολλά άλλα. Οι επιδείξεις μαγειρικής και φέτος θα έχουν τον παρουσιαστή Πάρη Λύκο ο οποίος θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο κοινό και τους chef, αναλύοντας την κάθε συνταγή και απαντώντας στα ερωτήματα όλων των επισκεπτών. Πρωτότυποι διαγωνισμοί θα πλαισιώνουν το event καθημερινά, με πολλά δώρα από τα καταστήματα του Golden Hall!

Επίσης ένα πλούσιο πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους θα εκτυλίσσεται στον 1ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου με καθημερινά εργαστήρια μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής αλλά και πρωτότυπες χειροτεχνίες με θέμα την μαγειρική. Οι πολύ γνωστές food bloggers Gourmelita και Madame Ginger θα συμμετέχουν στην παιδική κουζίνα μυώντας τους μικρούς μας φίλους στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και όχι μόνο!

σοκολατόπιτα-στο-τηγανι-eng-746x321

blogger-image-2015249454

Για τους λάτρεις της διακόσμησης, για 2η χρόνια η εταιρεία Design Plaza, θα προβάλλει εκθέματα με τίτλο Life Cycle Collection” με έπιπλα και συνθέσεις που συνδυάζουν τον συναρπαστικό Σχεδιασμό με τη γοητεία του Ξύλου. Παράλληλα έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Αναπαλαίωση ιστορικών κτιρίων της Αθήνας» αλλά και «Κορυφαίοι Αρχιτέκτονες του 21ου αιώνα» θα ξετυλίγονται στους διαδρόμους του Εμπορικού Κέντρου.

Cu there! xxx

error: Content is protected !!