ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Navarrino Challenge: Eat well, run well, live well!

Η Μάντη Περσάκη δίπλα στον διεθνούς φήμης υπερμαραθωνοδρόμο Dean Karnazes, θα συμμετέχει σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της χρονιάς, το ‘Navarrino Challenge”, η οποία θα πραγματοποιηθεί απ’ τις 19 έως τις 21 Σεπτέμβρη στην περιοχή της Καλαμάτας και ”Costa Navarino”.

1

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, οι λάτρεις του τρεξίματος θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στη διαδρομή των 15χλμ. που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα. Ενώ την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, η δράση μεταφέρεται στην Costa Navarino, όπου θα πραγματοποιηθούν ένας ημιμαραθώνιος (21,1χλμ.) καθώς και οι διαδρομές των 5χλμ. (για τρέξιμο & δυναμικό βάδισμα) και 1χλμ.για μικρούς και μεγάλους, που θα έχουν ως αφετηρία τους τo Navarino Dunes.

5
Η εξειδικευμένη γυμνάστρια, Μάντη Περσάκη θα αναλάβει το στάδιο της προθέρμανσης των δρομέων πριν από κάθε αγώνα με την τεχνική pilates ενώ παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου.
3Πρεσβευτής και φέτος στο μεγάλο αθλητικό γεγονός θα είναι ο Ελληνοαμερικάνος Dean Karnazes ο οποίος θα μεταφέρει το μήνυμα της ευαισθητοποίησης σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και την καταπολέμησή της, μέσω της Μεσογειακής διατροφής και της άσκησης. Στο πλευρό του Dean θα τρέξουν Ολυμπιονίκες, Έλληνες πρωταθλητές, καθώς και όσοι δηλώσουν συμμετοχή με στόχο το μήνυμα «Eat well, run well, live well» να ‘ακουστεί’ όσο πιο δυνατά γίνεται!
Οι δύο τους συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες στην Πύλο, λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού στις 19 Σεπτεμβρίου.
Το ”Navarino Challenge” θα πραγματοποιηθεί και φέτος υπό την αιγίδα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

error: Content is protected !!