Σε ένα ανακαινισμένο χώρο και με ζεστή και ανανεωμένη διάθεση στο ξενοδοχείο The Margi, το δημοφιλές εστιατόριο του φετινού καλοκαιριού Malabar υποδέχθηκε την Παρασκευή το βράδυ, αγαπημένους φίλους inHouse, καλωσορίζοντας τη χειμερινή σεζόν.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ιδιαίτερα πιάτα από τον ταλαντούχο chef Παναγιώτη Γιακαλή με πρώτες ύλες από τη φάρμα του ξενοδοχείου καθώς και μοναδικά κοκτέιλ, στο νέο open style bar, που φιλοδοξεί να κλέψει την παράσταση , αποτελώντας το σημείο συνάντησης το φετινό χειμώνα. Στο νέο ατμοσφαιρικό σκηνικό, που έχει επιμεληθεί ο Γιάγκος Αγιοστρατίτης, με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, ο χώρος μεγαλώνει προσφέροντας ωστόσο μια αίσθηση θαλπωρής με τα μοναδικά έπιπλα, τα κρυστάλλινα φωτιστικά και τον ειδυλλιακό φωτισμό.