ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To make up που φοράνε οι Lifestyle Influencers και οι Fashion Bloggers!

To αγαπημένο make up των γυναικών σε όλο τον κόσμο πέρασε το τεστ των influencers και εντυπωσίασε για άλλη μία φορά…
Έχει αποδεδειγμένη διάρκεια 24 ωρών, είναι τόσο ελαφρύ και άνετο που ξεχνάς ότι το φοράς, δεν αλλάζει χρώμα, αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ακούγεται σαν το Άγιο Δισκοπότηρο των make up; Ίσως, μόνο που το Double Wear είναι αληθινό και δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή της λίστας με τα best sellers προϊόντα: το Double Wear είναι το #1 make up της Estee Lauder και το απόλυτο life savior εκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο.


Και για να το αποδείξει έζησε μια ολόκληρη μέρα μαζί με κάποιες Ελληνίδες που έχουν αυξημένες απαιτήσεις από τη ρουτίνα ομορφιάς τους, να τις συντροφεύσει σε κάθε καθημερινή δραστηριότητά τους, από το επαγγελματικό ταξίδι και το γυμναστήριο ως την έξοδο για φαγητό και ποτό και να μείνει στη θέση του, αναλλοίωτο και άψογο.
Την δική μου εμπειρία με ένα χαρακτηριστικό μου 24ωρο φορώντας το Double Wear μου σας την είχα δείξει εδώ.

Οι influencers φόρεσαν το Double Wear το πρωί, και διαπίστωσαν, αρκετές ώρες και δρομολόγια αργότερα ότι ήταν σαν να το είχαν εφαρμόσει πριν από 10 λεπτά. Ναι, ακόμη και μετά από 100 κοιλιακούς, όπως έγινε στην περίπτωση της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου και της Ελένης Τσολάκη που έδωσαν το προγραμματισμένο τους ραντεβού στο γυμναστήριο.
Δείτε το βίντεο με τις δοκιμασίες του Double Wear:

Like it? Share it! xxx 

error: Content is protected !!