ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Jo Malone εμπνέεται από το κίνημα Bloomsbury: Αποκτήστε το δικό σας άρωμα & κερδίστε ένα personalized gift!

Εμπνευσμένη από το ελεύθερο πνεύμα του κινήματος Bloomsbury, η συλλογή αρωμάτων αιχμαλωτίζει την μεθυστική ουσία μιας αντισυμβατικής ζωής. Το άρωμα του κρίνου την αυγή, οι μπλέ υάκινθοι, τα οπωροφόρα δέντρα, τα απογεύματα με συντροφιά το αψέντι και χρυσός λιναρόσπορος στα βαμμένα χέρια από τη ζωγραφική. Ζεστό ουίσκι και γλυκός καπνός πίπας. Τα μυστικά που κρύβει το κερωμένο πάτωμα από τα βήματα της νύχτας.


“Όταν επισκεφθήκαμε το Τσάρλεστον, στη μέση της αγγλικής υπαίθρου, δεν γνωρίζαμε τι να περιμένουμε, αλλά το ερωτευτήκαμε. Όσο βρισκόμουν εκεί έκανα μια ιστορία στο μυαλό μου από το πρωί μέχρι το απόγευμα και το βράδυ, οπότε τα πέντε αρώματα έχουν μια φυσική εξέλιξη. Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα σχετικά με το κίνημα The Bloomsbury Set ήταν η αντιπαράθεση της οικιακής ζωής και της απλότητας με αυτό το εξαιρετικά πνευματικό περιβάλλον”– Yann Vasnier, Master Perfumer

Η The Bloomsbury Collection κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα και με κάθε αγορά από τη νέα συλλογή, οι λάτρεις του διάσημου βρετανικού οίκου θα λαμβάνουν δώρο έναν πολυτελή δερμάτινο σελιδοδείκτη με χαραγμένα τα αρχικά της αρεσκείας τους.

error: Content is protected !!