ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Make-Α-Wish: Η συγκινητική Βραδιά του “Ευχαριστώ”!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση απολογισμού και αναγνώρισης της υποστήριξης από δωρητές, χορηγούς και εθελοντές του Κάνε-Μια-Ευχή, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς περισσότεροι από 700 φίλοι του Οργανισμού, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Το κουδούνι χτύπησε στην τάξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και μικροί μαθητές, νικητές της ζωής, δήλωσαν «παρών» και είπαν με το δικό τους τρόπο «Ευχαριστώ» στους παρευρισκόμενους, προκαλώντας έντονη συγκίνηση. 8 παιδιά ευχής «ερμήνευσαν» ένα ξεχωριστό τραγούδι που έγραψε μία μαμά παιδιού ευχής μαζί με το παιδί της και τη βοήθεια των Γιάννη Μαλλιά, στιχουργού και Ιορδάνη Παύλου, συνθέτη κι ερμηνευτή.

Αναστασία Μανιά, Φαίη Σκορδά

245 ευχές παιδιών εκπληρώθηκαν το 2018. Εθελοντές, δωρητές και χορηγοί του Οργανισμού που συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου αυτού, βίωσαν τη μεταμορφωτική Δύναμη-Μιας-Ευχής μέσα από δρώμενα, βίντεο και μαρτυρίες παιδιών και γονέων ευχής.

Παιδιά ευχής χρόνια μετά την ευχή τους

Παιδιά ευχής χρόνια μετά την ευχή τους να χορεύουν στους ρυθμούς ενός τραγουδιού που έγραψε ένα παιδί και μία μαμά παιδιού ευχής.

Αναστασία Μανιά, Terry Stamataris, Gabriella Calini

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση του Λέανδρου, 25 ετών, που – 10 χρόνια μετά την ευχή του – έπαιξε στο πιάνο μία δική του σύνθεση και χόρεψε στους ρυθμούς του A million dreams. Συγκίνηση πλημμύρισε το θέατρο όταν μία μαμά παιδιού, 17 χρόνια μετά την πραγματοποίηση της ευχής της κόρης της, ν’ αποκτήσει ένα εκκλησάκι στο Αίγιο, ήρθε να πει το δικό της «Ευχαριστώ».

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Αναστασία Μανιά, Φαίη Σκορδά

Αλέκα Σεραφειμίδου, Gabriella Calini, Αναστασία Μανιά

Αναστασία Μανιά, Αλεξάνδρα Αϊβαλιώτη, Richard Jackson, Νίκος Τσαβλίρη

Gabriella Calini, Στέλιος Γραφάκος, Αλέκα Σεραφειμίδου

Demy

Φαίη Σκορδά, Σάρα Εσκενάζυ

Η Αναστασία Μανιά, Πρόεδρος του Οργανισμού, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, ανέφερε: «Η ζωή δεν έχει νόημα αν δεν την μοιράζεσαι. Η ζωή δεν έχει αξία αν δεν αφήνει αποτύπωμα προσφοράς στην κοινωνία. Η ζωή δεν είναι όμορφη αν δεν ταξιδεύεις με αποσκευές την ελπίδα, τη χαρά και τη δύναμη. Η εμπειρία της εκπλήρωσης εκτείνεται πλέον στο χρόνο και το Ταξίδι της ευχής είναι αυτό που θα μεταμορφώσει τα παιδιά. Σε αυτόν το δικό μας αγώνα… κανείς δεν περισσεύει. Το αστερόπλοιό μας είναι μεγάλο και χωράτε όλοι. Αρκεί να πιστεύετε… στη δύναμη της καλής ψυχολογίας.»

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!