ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η συνάντηση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη με τον Πρίγκιπα Κάρολο, στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ!

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, στο Λονδίνο, προς τιμή της κυπριακής διασποράς στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο της Κοινοπολιτείας, παραβρέθηκε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου ο Πρίγκιπας της Ουαλίας υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριο Νίκο Αναστασιάδη, τη σύζυγο του κυρία Άντρη Αναστασιάδη και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας. Το «παρών» έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού, πολιτικού και πολιτιστικού κόσμου.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η κυρία Βαρδινογιάννη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει εκτενώς με τον Πρίγκιπα Κάρολο, με τον οποίο συνδέονται με μακροχρόνιους δεσμούς φιλίας.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγος του, Άντρη, με την Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της Unesco, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Ο Πρίγκιπας Κάρολος ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για την στήριξή της ίδιας και της οικογένειάς της στο φιλανθρωπικό Ίδρυμα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, το Prince’s Trust. Το Prince΄s Trust, που έχει ως στόχο να στηρίξει νέους που αναζητούν εργασία, έχει παρουσία και στην χώρα μας, βοηθώντας νέους Έλληνες 18-30 ετών να βρουν εργασία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης σε συνάντηση με τον Πρίγκηπα της Ουαλίας Κάρολο και τον Δούκα του Κέιμπριτζ Γουίλιαμ.

Οι κυρίες Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Άντρη Αναστασιάδη

Μάλιστα, η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε θερμά τον Πρίγκιπα Κάρολο για την ευγενική του πρόσκληση στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 13 Φεβρουαρίου για την στήριξη του Prince΄s Trust, στην οποία δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Τέλος, η κυρία Βαρδινογιάννη και ο Πρίγκιπας Κάρολος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και για την επίσκεψη του Πρίγκιπα Κάρολου στην Κρήτη τον Μάιο του 2018, ενώ ο Πρίγκιπας Κάρολος την ευχαρίστησε θερμά για το βιβλίο που του είχε προσφέρει για τον Μινωικό Πολιτισμό.

error: Content is protected !!