ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

#MajeStories στο Golden Hall!

Μπορεί το Παρίσι να είναι πάντα μία καλή ιδέα για να επισκεφτείς και δη για να κάνεις το καλύτερο shopping της ζωής σου, αλλά μιας και αυτή την περίοδο ο κόσμος έχει σταματήσει τους φρενήρεις ρυθμούς του, ενώ η Πόλη του Φωτός έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ένα φθινοπωρινό ταξίδι στην πιο ρομαντική πρωτεύουσα του κόσμου, έχει προς το παρόν αναβληθεί.
Αυτά και άλλα πολλά σκέφτομαι για τη νέα μας πραγματικότητα, καθώς κατευθύνομαι στην ασφαλή αγκαλιά του Golden Hall για να επισκεφτώ το νέο κατάστημα ενός από τα πιο αγαπημένα μου γαλλικά brands, το Maje.


To Maje, που δεν υπάρχει ταξίδι μου, που να μην τρέξω να απολαύσω την urban αισθητική του και τις γοητευτικές συλλογές του. Άλλωστε, η υψηλή αισθητική σε συνδυασμό με τις φιλικές τιμές του, μου επιτρέπουν να επιστρέφω με αρκετά υπέροχα κομμάτια των συλλογών του, στην βαλίτσα μου.

Εκτός όλων των παραπάνω, η Maje θέτει μία νέα νοοτροπία ως πυξίδα, την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, γεγονός αναμφισβήτητα όλοι μας παίρνουμε πολύ πιο σοβαρά πλέον. Ε λοιπόν, πλέον, μπορώ να βρω ολοκληρωμένη την συλλογή στο Golden Hall.

Με το που μπαίνω στο εντυπωσιακό κατάστημα της Maje του πρώτου ορόφου του Golden Hall, το βλέμμα μου πέφτει με μιας στην κοντή και μοναδικά απαλή και ζεστή κάπα, που με κάνει να την ονειρεύομαι να με χαλαρώνει με την υπέροχη υφή της κατά την διάρκεια κάποιας πτήσης σε έναν αγαπημένο προορισμό. Δεν ξέρω πόσο είναι εφικτό αυτό το όνειρο προς το παρόν, αλλά η κάπα είναι κομψή, βολική ενώ μπορώ να την συνδυάσω από το πρωί έως το βράδυ.

Ξεχωρίζω τις μαύρες μπότες με τις urban chic γραμμές αλλά και τα so so sexy αλλά συγχρόνως elegant πέδιλα από μαύρο βελούδο. Θα μπορούσα κάλλιστα να φορέσω είτε το ένα είτε το άλλο ζευγάρι στο αυριανό opening της Maje boutique.

Εξερευνώ τις δημιουργίες της Maje και το μυαλό μου τώρα τρέχει στην ευφάνταστη και άκρως δημιουργική νέα καμπάνια του Οίκου, που επέλεξε να παρουσιάσει δυναμικές και δραστήριες γυναίκες που θα εμπνεύσουν μιλώντας ελεύθερα και ανοιχτά για τους δικούς της κόσμους. So Maje

Τα ονόματά τους είναι Pixie, Emily και Arlissa… Τρεις πραγματικές γυναίκες. Ταλαντούχες, μοντέρνες, οι οποίες θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης με τις πραγματικές ιστορίες τους που θα μας διηγηθούν.
Τα βίντεο, αμοντάριστα, γυρίστηκαν στον προσωπικό τους χώρο και οι ίδιες μιλούν για τη ζωή τους, το στυλ τους, τις συνήθειες τους, τα σχέδια τους για το μέλλον καθώς και για τα αγαπημένα τους ζώα, φυτά και άλλα προσωπικά αντικείμενα.


Η Maje ήθελε το αποτέλεσμα της νέας καμπάνιας να είναι απόλυτα φυσικό, αληθινό και αυθόρμητο χωρίς φίλτρα και επεξεργασίες, ενώ δίνει την ελευθερία στις γυναίκες να εκφραστούν με το δικό τους προσωπικό τρόπο, να φορέσουν ό,τι τους εκφράζει απόλυτα και να μοιραστούν με τις υπόλοιπες γυναίκες ό,τι τους αρέσει και εμπνέει.

Λίγο πριν μπω στα δοκιμαστήρια με τις επιλογές μου, βλέπω ένα jacket από denim και faux γούνα.

Κομψό, άνετο, από αυτά τα jackets που θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας για να τα συνδυάσουμε από τα blue jeans μας έως κάθε ένα από τα μαύρα φορέματα μας, για να καταλήξει να γίνει το πιο αγαπημένο μας. Από αυτά τα jackets που θέλεις να έχεις συνέχεια μαζί σου σε κάθε ταξίδι σου.

Στα ταξίδια που ελπίζω να κάνουμε όλοι σύντομα ξανά…

error: Content is protected !!