ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Λουλούδια και Φως από την Molton Brown!

O οίκος Molton Brown, οι ειδικοί στα αρώματα από το Λονδίνο, εμπλουτίζει τη συλλογή Flora Luminare με νέα προϊόντα για την περιποίηση σώματος και χεριών. Μετά την κυκλοφορία του Eau de Parfum, οι νότες από αυτά τα λευκά άνθη έγιναν αστραπιαία ένα από τα αγαπημένα αρώματα. Ως μέρος της φιλοσοφίας του οίκου να συνεργάζεται με διαφορετικούς αρωματοποιούς, οι οποίοι ξεπερνάνε τα όρια της δημιουργικότητας τους, το Flora Luminare είναι μια μοντέρνα έκφραση της ζωντάνιας των φλοράλ αρωμάτων. Το ίδιο το όνομα αποτελεί μετάφραση στα λατινικά των λέξεων «Flowers and Light» (Λουλούδια και Φως), αποτυπώνοντας, έτσι, την αγάπη της SeniorPerfumer, MaïaLernout να παντρεύει την κομψότητα του ηλιακού φωτός με τα άνθη. Αφηγείται μια ουτοπική ιστορία, όπως το ξύπνημα σε ένα κήπο που λούζεται από τις πρωινές ηλιαχτίδες και φαντάζει σαν παράδεισος.


Παθιασμένη με τα φυσικά συστατικά, η Maïa επέλεξε το absolute από πολυνησιακό tiare ως κυρίαρχη νότα. Το absolute είναι η πιο αγνή, συμπυκνωμένη μορφή αρώματος και διαθέτει περισσότερες αρωματικές λεπτομέρειες. Το absolute tiare ευδοκιμεί στην καρδιά του αρώματος καθώς το συμπληρώνουν στρώσεις από σαγηνευτικές νότες γιασεμιού και τριαντάφυλλου.
Ακτίνες από κιτρώδεις νότες κορυφής ισορροπούν στη βάση του με μια κρεμώδη συμφωνία από βανίλια, musk και ξύλο κέδρου. Η συλλογή Flora Luminare χαρίζει στο μπάνιο μας μια ευδαιμονική φωτεινότητα, που ξεκινάει με τον αφρό του Bath & Shower Gel που μας παρασύρει. Σφραγίστε την λουλουδένια του μυρωδιά με το Body Lotion.

Just love it! xxx

error: Content is protected !!