ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Callista Crafts FW20-21: Με έμπνευση από τη φύση όταν φτάνει στο απόγειό της, λίγο μετά το τέλος του καλοκαιριού!

Καθώς διανύει την πιο ώριμη δημιουργικά εποχή της, η Callista Crafts βρίσκει έμπνευση στην όψιμη παλέτα που ενδύεται η φύση όταν φτάνει στο απόγειό της, λίγο μετά το τέλος του καλοκαιριού, τη στιγμή που η ατέρμονη ενέργεια του ήλιου έχει πια μετουσιωθεί σε πλούσιους καρπούς, μεστά φυλλώματα και χρυσαφένια δειλινά.

Η συλλογή του brand για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2020-21 συμπληρώνει ιδανικά την αισθητική ταυτότητα μιας κομψής και δυναμικής ταυτόχρονα γκαρνταρόμπας με τα στοιχεία εκείνα που έχουν δώσει στην Callista μια ξεχωριστή θέση στο τοπίο της μόδας.

Μαλακά δέρματα σε πορώδη και λεία υφή αγκαλιάζουν την παλέτα του μπλε-μοβ, του κεραμιδί, του καφέ του πούρου αλλά και του μπορντό-φούξια και του ζεστού κίτρινου, χρωμάτων εμπνευσμένων από τα ξερά φύλλα του φθινοπώρου και το βαθύ κόκκινο του μούστου.

Το μαύρο και το γκρι είναι και πάλι εδώ, πυλώνες σε κάθε νέα συλλογή, σε κλασικά και καινούρια σχέδια, όπως οι τσάντες Flap και Saddle.

Μια τσάντα χειρός από λείο δέρμα, με εξωτερικό καφασωτό κέντημα και λεπτές βελονιές, η Flap εστιάζει στα αρχετυπικά στοιχεία της Callista για να τα επανεφεύρει σε νέα κλίμακα δημιουργώντας ένα instant classic σχέδιο.

Η Saddle, από πορώδες δέρμα και με ιμάντα με ρυθμιζόμενο μήκος, ακολουθεί την παράδοση που θέλει τις χιαστί μαλακές τσάντες να γίνονται οι αγαπημένες σύντροφοι των ζεστών παλτό, ενώ η κεντημένη λεπτομέρεια στη ράχη της κλείνει το μάτι στο boho παρελθόν των προκατόχων της.

Απρόβλεπτοι χρωματικοί συνδυασμοί και μήκη εστιάζουν το βλέμμα στους ιδιαίτερους ιμάντες της Callista Crafts, που αποτελούν από μόνοι τους θέμα συζήτησης, ενώ αιφνίδια μικρά ή μεγάλα μεγέθη σε αρχετυπικά σχέδια επιβεβαιώνουν τη διαχρονικότητα του brand, που φέτος τον χειμώνα επιβάλλει την αυθεντική σφραγίδα της αισθητικής του πιο δυναμικά από ποτέ.

Callista Crafts boutiques:
Βουκουρεστίου 11, Αθήνα
www.callistacrafts.com

error: Content is protected !!