ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Live the Experience Safely: Πήγα στο Golden Hall και αυτά είναι όλα όσα διαπίστωσα για την ασφάλεια μας!

Μου είχε λείψει. Και αν είσαι τακτικός αναγνώστης αυτού του blog ξέρεις πως για εμένα το Golden Hall δεν είναι απλά ένας από τους κορυφαίους προορισμούς shopping. Μέσα από αυτές εδώ τις σελίδες με έχεις δει να χρησιμοποιώ το Golden Hall ως γραφείο μου, τόπο συνάντησης για τα περισσότερα από τα επαγγελματικά ραντεβού μου, με τους συνεργάτες μου έχουμε κλείσει μερικές από τις κορυφαίες συμφωνίες μας, σε κάποιο τραπέζι από τα εστιατόρια του τελευταίου ορόφου, ενώ με τις φίλες μου έχουμε αφιερώσει ατελείωτες ώρες σε κάποιο από τα τραπέζια του Il Barretto, αναλύοντας όλα όσα μας απασχολούν. H εστίαση προς το παρόν παραμένει κλειστή με την επαναλειτουργία της να έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα, όπου θα επιστρέψουμε όλοι στο Golden για τα ραντεβού μας. Στο Golden Hall δίνει η Ελμίνα ραντεβού με τις φίλες της για να φάνε στο Wagamama και μετά να τρέξουν στο κατάστημα της Victoria Secret να διαλέξουν ένα από τα αρώματα που αγαπάνε με πάθος, όλα τα εφηβάκια. Έτσι, όταν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, έμαθα και εγώ όπως όλοι μας, πως τα Εμπορικά Κέντρα ανοίγουν ξανά, η πρώτη και μοναδική σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό ήταν πως αν σε ένα Εμπορικό Κέντρο νιώσω ασφαλής, τότε αυτό είναι σίγουρα το Golden Hall.
Το Golden Hall άνοιξε λοιπόν. Ο πιο συναρπαστικός προορισμός της πόλης άνοιξε και είναι και ο πιο ασφαλής, μιας και είναι παραπάνω από εμφανές πως το αγαπημένο μου Εμπορικό Κέντρο πρωτίστως φροντίζει για την ασφάλεια μας σε κάθε επίσκεψη. Και αυτό δεν το λέω παρασυρόμενη από τον ενθουσιασμό μου για τον συγκεκριμένο προορισμό. Όχι. Πήγα χθες και αυτά είναι όλα όσα διαπίστωσα. Πριν καν μπω στο Καλύτερο Εμπορικό Κέντρο της Ευρώπης.


Follow me…

Πριν την είσοδο ακόμα, καταλαβαίνεις πως το θέμα της ασφάλειας μας είναι το πρωταρχικό μέλημα του αγαπημένου Εμπορικού Κέντρου.  Υπό του κεντρικού μηνύματος “Live the Experience Safely”, στην κεντρική είσοδο του Golden Hall κυριαρχεί ένα κομψό τούνελ, στο τέλος του οποίου είναι τοποθετημένη μία εκ των 6 θερμικών καμερών που τοποθετήθηκαν σε κάθε είσοδο του Εμπορικού Κέντρου, ώστε άπαντες,  εργαζόμενοι και επισκέπτες, να θερμομετρούνται πριν την εισέλθουν στο κέντρο.  Στην κεντρική είσοδο επίσης, ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί και για όλα τα επιπλέον μέτρα που έχει λάβει το Golden Hall για την προστασία μας.. Και είναι άκρως σχολαστικά. Τόσο, που σχεδόν νιώθω πιο ασφαλής και από το σπίτι μου.

Βάσει των κανόνων λειτουργίας που εξέδωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης, στους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας προστασίας από το προσωπικό εργασίας και τους επισκέπτες, ενώ εντός των καταστημάτων, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από το προσωπικό εργασίας και τους πελάτες. Γάντια προστασίας μπορούμε να βρούμε στην είσοδο του εμπορικού κέντρου, αλλά από ότι μπορώ να αντιληφθώ πολύ γρήγορα, μπορούμε να βρούμε και στο Info Desk.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να φέρουν οι ίδιοι μάσκα προστασίας, ή να την προμηθευτούν από το κιόσκι του Make a Wish έξω από την κεντρική είσοδο. Βάσει των μέτρων υπάρχει ισχυρή σύσταση χρήσης της μάσκας εντός των κοινόχρηστων χώρων, ενώ η χρήση της είναι υποχρεωτική εντός των καταστημάτων. Εννοείται πως με το που βλέπω το κιόσκι του Make a Wish, αμέσως σπεύδω να αγοράσω μία μάσκα για εμένα και άλλη μία για την Ελμίνα.

“Πουλάμε μάσκες υφασμάτινες και για κάθε μάσκα δωρίζουμε άλλη μία στα παιδιατρικά τμήματα του Αγλαϊα Κυριακού και Αγία Σοφία που φροντίζουν παιδιά του Make-A-Wish” με είχε ενημερώσει η αγαπημένη μου Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make a Wish, οπότε το να αγοράσω τις μάσκες μου από εκεί ήταν παραπάνω από δεδομένο!

Μάσκα Υφασμάτινη 5τμχ Για κάθε μάσκα που αγοράζετε από το Make a Wish,  μία ακόμη μάσκα δωρίζεται στα τμήματα των παιδιατρικών νοσοκομείων Αγία Σοφία και Αγλαϊα Κυριακού που νοσηλεύουν παιδιά του Make-A-Wish. Πρόκειται για Μάσκες Προστασίας ενηλίκων με λάστιχο στο πλάι και διαστάσεις 17,5 Χ 10 εκ.Διπλό ύφασμα από 100% ποιοτικό βαμβάκι με πιέτες, που φοριέται και από τις δυο πλευρές.
Έχει έλασμα στο ύψος της μύτης για καλύτερη εφαρμογή.
Πλένεται και σιδερώνεται σε υψηλές θερμοκρασίες μετά από κάθε χρήση.
Απαραίτητα πλένεται και σιδερώνεται πριν από την πρώτη χρήση.
Περιέχει θήκη για τοποθέτηση φίλτρου ή αποστειρωμένης γάζας.
Μια δημιουργία της εθελόντριάς μας Γιούλης Κ.!

Οι κλιματιστικές μονάδες στους κοινόχρηστους χώρους του Golden Hall λειτουργούν με προσαγωγή 100% νωπού αέρα, χωρίς ανακυκλοφορία, προσφέροντας τη γνωστή μας όαση δροσιάς χωρίς κανέναν κίνδυνο. Από όσα έμαθα τους τελευταίους μήνες, αυτό νομίζω πως είναι και ένα από τα πιο σημαντικά -μην πω το σημαντικότερο- μέτρο προστασίας.

Με το που μπαίνεις στο Golden Hall σε αγκαλιάζει αμέσως η αίσθηση της ασφάλειας.

Παράλληλα, γάντια μίας χρήσης και απολυμαντικό χεριών είναι διαθέσιμα σε πολλαπλά σημεία εντός του κέντρου, ενώ όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα WC απολυμαίνονται διαρκώς, με πιστοποιημένες διαδικασίες καθαρισμού. Τέλος, τηρούνται ευλαβικά οι αποστάσεις και στα ασανσέρ εισέρχονται μόνο ΑΜΕΑ και επισκέπτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Σε όλους τους διαδρόμους του Εμπορικού Κέντρου βλέπω ενδείξεις με πατουσάκια που σου υποδεικνύουν που να σταθείς για να είσαι απόλυτα ασφαλής. Και αυτό μου αρέσει…

Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα WC απολυμαίνονται διαρκώς, με πιστοποιημένες διαδικασίες καθαρισμού.

Το Golden Hall φροντίζει για την απολύμανση των WC κάθε 15 λεπτά, με πιστοποιημένες διαδικασίες καθαρισμού για την προστασία επισκεπτών και εργαζομένων.

Νομίζω πως βρίσκομαι στον παράδεισο. Ενώ τα μέτρα καθαριότητας για την προστασία μας είναι δρακόντια θα μπορούσα να πω και νιώθω απόλυτα ασφαλής, την ίδια στιγμή νιώθω και την επιστροφή μας στην κανονικότητα. Υπέροχα συναισθήματα, όλα τα παραπάνω, όχι?

Προς το παρόν, τα καταστήματα εστίασης θα είναι ανοιχτά για take away, αλλά όχι για εξυπηρέτηση καθήμενων, όπως ακριβώς προβλέπεται για όλες τις επιχειρήσεις εστίασης. Πέραν τούτου έχει ήδη ανακοινωθεί ότι η λειτουργία των χώρων εστίασης με καθήμενους θα επιτραπεί από τις 25 Μαΐου. Οι ειδικότεροι κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων θα ανακοινωθούν από τον αρμόδιο Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Πολύ σύντομα βλέπω την Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και ανταλλάσσουμε τα νέα μας έξω από το Starbucks. “Reunion!” φωνάζει ενθουσιασμένη η Χρισιάννα μόλις βλέπουμε και τον Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλο, και ανεβάζει με μιας insta story!

Οι ίδιοι κανόνες καθαριότητας ισχύουν και στα ασανσέρ, όπως σε κάθε κοινόχρηστη επιφάνεια…

Ενώ σε κάθε σημείο του Εμπορικού Κέντρου μπορείς να βρεις απολυμαντικό χεριών!

Οι αρχικές μου σκέψεις καθώς οδηγούσα με προορισμό το Golden Hall και το new normal, πως μπορεί να νιώσω εκτεθειμένη σε οποιονδήποτε κίνδυνο ή από την άλλη μεριά τόσο προστατευμένη ώστε να νομίζω πως πρωταγωνιστώ σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, εξαφανίστηκαν από την πρώτη στιγμή που μπήκα στον απόλυτο ναό του shopping, ενώ η αίσθηση της ασφάλειας, της φρεσκάδας και της καθαριότητας με συνόδεψαν έως την έξοδο μου. Και αυτά ακριβώς είναι τα συναισθήματα που θα πρέπει όλοι να νιώθουμε στη νέα μας πραγματικότητα. Μία πραγματικότητα διαφορετική, όχι όμως χειρότερη από την προ coronavirus era. Τουλάχιστον όχι στο Golden Hall, το οποίο θα επισκεφθώ με ακόμη μεγαλύτερη χαρά την Δευτέρα, όπου θα ανοίξουν και όλα τα μαγαζιά εστίασης!

Live the Experience Safely!

error: Content is protected !!