ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Live Jazz Sessions – Vol. III στο Zebra!

Το δημοφιλές μπαρ του Νέου Ψυχικού συνεχίζει με Jazz Standard διάθεση το τρίτο live των Jazz Sessions, στις 3 Απριλίου

Ένα χρόνο πριν, το Zebra Bar Athens άνοιγε τις πόρτες του στην πιάτσα του Νέου Ψυχικού, φέρνοντας κάτι διαφορετικό σε αυτήν, όντας ένα κλασικό μπαρ με twists και άποψη. Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή meeting points της ευρύτερης περιοχής, ξεχωρίζοντας για τον elegant χώρο του με την επιβλητική μπάρα, τον απροσποίητα cool χαρακτήρα του και την εξαιρετική δουλειά του Χρήστου Χουσέα και της ομάδας του μπαρ στο κομμάτι των ποτών.

Το Zebra Bar Athens έδειξε όλο αυτό το διάστημα και την έμφασή του στην καλή μουσική, κάτι που μαρτυρούν οι πολύ σημαντικές επενδύσεις σε έναν από τους πιο “καθαρούς” ήχους της πόλης και τη φιλοξενία αρκετά σημαντικών DJs στα decks του, με μεγάλη μάλιστα συχνότητα. Εδώ και λίγο καιρό έχει ανοίξει το νέο μουσικό του κεφάλαιο, με τα Zebra Jazz Sessions. Προσαρμοσμένα πάντοτε στο ύφος και τη γενικότερη προσωπικότητα του μπαρ, τα lives έρχονται να προσθέσουν ακόμη μία αφορμή για να βρεθεί κανείς στον αριθμό 7 της Περικλέους.

Το τρίτο Live Jazz Session, την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 (στις 20.00), θα έχει μια κλασική Jazz Standard αισθητική. Ο ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλος, ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της γενιάς του και με σημαντική πορεία στην εγχώρια jazz σκηνή, θα είναι εκείνος που θα δώσει το ρυθμό, έχοντας στο πλευρό του σπουδαίους σολίστ, όπως τον Αλέξανδρο Λυκοθανάση (πιάνο), τον Γιώργο Κωστόπουλο (κοντραμπάσο) και την ανερχόμενη εξαιρετικά ταλαντούχα vocalist Αναστασία Κωνσταντινίδου.

Info

Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό, Tηλ./ Kρατήσεις: 6986 391009

error: Content is protected !!