ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η «The Crochet Collection» της ZoeK σε δύο Pop Up-talk of the town!

Έμπνευση της Ζωής Κέρος για αυτή τη limited edition συλλογή ήταν ένα ταξίδι στην Ύδρα, όπου είδε και συναναστράφηκε γυναίκες που έπλεκαν ασταμάτητα και διηγούνταν ιστορίες από τα παλιά.

H σχεδιάστρια Ζωή Κέρος υποδέχτηκε, δημοσιογράφους και φίλους στο ZoeK Pop Up Store @ attica Golden Hall, για να τους παρουσιάσει η ίδια τη νέα συλλογή του brand. Η συλλογή SS23 με τίτλο «Back to the Future» κάνει revival στα τρία πιο επιτυχημένα πατρόν του ZoeK: το box, το parka και το safari, στα κλασικά πλέον χρώματα του brand χακί και μαύρο, καθώς και σε jean και off white.

ΡΟΗ ΚΕΡΟΣ, ΣΑΜ ΚΕΡΟΣ, ΖΩΗ ΚΕΡΟΣ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΡΟΣ

Oι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ιδιαίτερα fashion items, να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συλλογή, να συνομιλήσουν με τη σχεδιάστρια και φυσικά να αποκτήσουν το δικό τους ZoeK jacket που ολοκληρώνει ιδανικά κάθε εμφάνιση.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ
ΖΩΗ ΚΕΡΟΣ, ΤΖΟΒΑΝΝΑ ΒΛΑΧΑΒΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΒΑΣΚΑΝΤΗΡΑ

Μπορεί μέχρι πέρυσι, τα απόλυτα ΙΤ statement ZoeK jackets να ήταν είτε ζωγραφισμένα στο χέρι είτε με κεντημένες λεπτομέρειες, φέτος όμως ανανεώθηκαν και δημιουργήθηκε η «The Crochet Collection», η οποία αποτελείται από jackets συνδυασμένα με χειροποίητα πλεκτά σε υπέροχους χρωματικούς συνδιασμούς.


«The Crochet Collection»

Το στοιχείο της βιωσιμότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το brand που χαρακτηρίζεται από οικολογική συνείδηση και προάγει την ενσυναίσθηση στη μόδα.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ
ΣΟΦΙΑ ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ
ΙΣΜΗΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΖΑ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ
ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, ΖΩΗ ΚΕΡΟΣ

Eco-friendly και cruelty free υλικά, οργανικό βαμβάκι και οικολογικά χρώματα συνθέτουν κάθε ZoeK δημιουργία, προβάλλοντας την περιβαλλοντική συνείδηση ως βασική προϋπόθεση στο μέλλον της μόδας.

Ανακαλύψτε το brand ZoeK στo ZoeK pop up store στο attica Golden Hall έως και το Σάββατο 15 Απριλίου 2023 & στο The Pop Up Project: Spring Edition στις 6,7 & 8 Απριλίου, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή!

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!