ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Lil Koni Χ Trannos: Δες στο Fay’s Control το βίντεο κλιπ του μεγάλου hit Tentacion που μόλις κυκλοφόρησε!

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και σύλληψη την είχε ο ίδιος ο Lil Koni που εκτός από μουσικός είναι και εικαστικός καλλιτέχνης, φοιτητής στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών.

Στην deluxe version του άλμπουμ του LilKoni , Antistress, ανακάλυψε πριν λίγες μέρες το νεανικό και όχι μόνο κοινό, το τραγούδι Tentacion, απογειώνοντας το σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες μέσα σε λίγες ώρες! Πρόκειται για το αποτέλεσμα της εκρηκτικής συνεργασίας του νεαρού καλλιτέχνη Lil Koni που μετρά σχεδόν μια δεκαετία στην ενεργό μουσική δράση και του γνωστού και αγαπητού τράπερ Τραννού.

Με το release του έδωσε μια νέα οπτική στην ελληνική τραπ σκηνή καθώς πρόκειται για ένα κομμάτι πολυεπίπεδο με επιρροές από την τέκνο και με μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών. Στο ίδιο μήκος και με αντίστοιχη καλλιτεχνική αξία, το βίντεο κλιπ που αποκαλύφθηκε σήμερα! Πώς θα γινόταν αλλιώς, βέβαια, αφού την καλλιτεχνική επιμέλεια και σύλληψη την είχε ο ίδιος ο Lil Koni που εκτός από μουσικός είναι και εικαστικός καλλιτέχνης, φοιτητής στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών.

Το βίντεο κλιπ που αποτελεί μια υπερσύγχρονη παραγωγή γυρίστηκε εξολοκλήρου σε εξωτερικούς χώρους, από μια ομάδα κορυφαίων στο είδος τους δημιουργών και καλλιτεχνών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εντυπωσιακό βίντεο κλιπ εδώ:

error: Content is protected !!