ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Lancaster x French Riviera: Η ακαταμάχητη γοητεία της Γαλλικής Ριβιέρας!

Η Γαλλική Ριβιέρα δεν είναι μόνο μία ονειρική τοποθεσία. Είναι μία πηγή φωτός, ένας τρόπος ζωής που καλλιεργείται μόνο σε αυτό το μέρος. Για να τιμήσει τη γενέτειρα της αλλά και τον υπέροχο τρόπο ζωής κατά μήκος της παραδεισένιας αυτής ακτής της Μεσογείου, η Lancaster δημιούργησε ένα κομψό και εκλεπτυσμένο άρωμα για το φετινό καλοκαίρι, ακριβώς όπως τα κορίτσια της Ριβιέρας που έχουν τελειοποιήσει την Τέχνη της ζωής!

Η άφιξη στη Ριβιέρα είναι γεμάτη χαρά και λάμψη: μια έκρηξη από neroli και περγαμόντο που αφυπνίζει ευχάριστα τις αισθήσεις. Το ταξίδι αυτό συνοδεύεται από μια floral καρδιά. Τα εντυπωσιακά άνθη πορτοκαλιού ενώνονται με την απαλότητα των ηλιοτρόπιων, ενώ οι λεπτές πλευρές των ανθών μανόλιας προσδίδουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η ξυλώδης μυρωδιά που θερμαίνεται από τον ήλιο, ενώνεται με τους κρεμώδεις μόσχους σε μια πρόσκληση που χάνεται στην αιωνιότητα, στον αισθησιασμό της στιγμής: η αναπόφευκτη πρόσκληση της Ριβιέρα.

Αντλώντας έμπνευση από την καλλιτεχνική τάση École de Nice, ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός της πολύχρωμης αυτής συλλογής μας μεταφέρει στην πισίνα μιας πολυτελούς βίλλας στη Γαλλική Ριβιέρα. Τρεις γυναίκες με εντυπωσιακά καπέλα απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία, με στιλιστική διάθεση επηρεασμένη από τη δεκαετία των 70s. Η ζωή μετατοπίζεται από την ακτή της Γαλλικής Ριβιέρας, καθώς απολαμβάνουμε το βαθύ μπλε και παραδινόμαστε στο καλοκαίρι και την ομορφιά του. Με το Lancaster Riviera η απόλαυση βρίσκεται κοντά: αρκεί να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί.

My summer!

Τα αρώματα της Lancaster και της Γαλλικής Ριβιέρας μου έφτιαξαν την ημέρα, ελπίζω και όλο το καλοκαίρι μου!

error: Content is protected !!