ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Λαμπερό Gala για τα 26 Χρόνια του Euro American Women’s Council στο Ζάππειο Μέγαρο!

Μια εμβληματική εκδήλωση διοργάνωσε στο Ζάππειο το EAWC (EURO AMERΙCAN WOMEN’S COUNCIL) για τον εορτασμό των 26 χρόνων δράσης του, κυρίως για κοινωφελείς σκοπούς. Το λαμπερό event μεταξύ άλλων περιλάμβανε την απονομή βραβείων «της θεάς Αρτέμιδος», θεσμοθετημένα από τον οργανισμό για να απονέμονται σε διακεκριμένες προσωπικότητες, για την συνολική επαγγελματική τους προσφορά και το κοινωφελές έργο τους σε παγκόσμια κλίμακα.
Η Πρόεδρος του EAWC για 26 χρόνια, Λούλα Λόη Αλαφογιάννη προσήλθε στο Ζάππειο συνοδεύοντας την επίτιμη καλεσμένη Congresswoman της Νέας Υόρκης, Carolyn B. Maloney, ιδρύτρια του συμβουλίου για τα Hellenic issues στο Κογκρέσο και υπεύθυνη για την θεσμοθέτηση ψηφίσματος στο Κογκρέσο για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Μαζί τους ήρθε η Ντόρα Μπακογιάννη, επίσης μια από τις βραβευόμενες της βραδιάς. Ακολούθησε η είσοδος του Δήμαρχου της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, κάτω από την αιγίδα του οποίου βρισκόταν η εκδήλωση του EAWC.

ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Φέτος co Chair Woman Ευρώπης για το EAWC διατελεί η Ελληνίδα πολυβραβευμένη δημοσιογράφος-pr woman του Παρισιού και Πρόεδρος της ελληνογαλλικής πολιτιστικής κίνησης Le Soleil Foundation, Άντα Ηλιοπούλου, γνωστή για το αφιλοκερδές έργο της υπέρ της Ελλάδας με συνεργασία διάσημων προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο. Η Άντα Ηλιοπούλου συνοδευόταν τον γιο του Άντονι Κουίν, τον διάσημο εικαστικό Lorenzo Quinn με την σύζυγό του Τζιοβάνα στην πρώτη κοινή επίσημη δημόσια εμφάνιση του ζεύγους στην χώρα μας. Μαζί τους και ο στενός συνεργάτης της Άντας Ηλιοπούλου, Stephane Rolland, ένας εκ των 17 επίσημων σχεδιαστών haute couturiers της γης για την Επίσημη Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού. Ο haute couturier Stephane Rolland είναι υπεύθυνος για την παρουσία της Beyonce μπροστά από τη Νίκη της Σαμοθράκης στο βίντεο κλιπ της στο Λούβρο.

CAROLYN B. MALONEY CONGRESSWOMAN ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΡΜΙΡΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ

LORENZO QUINN ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΖΟΒΑΝΝΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ) ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΦΕΤΖΗ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ) ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (CO CHAIRWOMAN ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ EAWC ΣΤΕΦΑΝ ΡΟΛΑΝ (HAUTE COUTURIER) ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ ( ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ )

Η γνωστή δημοσιογράφος ως co Chair woman της βραδιάς υποδέχτηκε όλους τους ξένους καλεσμένους στην είσοδο του Ζαππείου με πιο εντυπωσιακό entrance την πρώτη δημόσια επίσημη εμφάνιση του ποδοσφαιριστή θρύλου Marcelo, που πλέον βρίσκεται στο δυναμικό του Ολυμπιακού, και συνοδευόταν από την διάσημη ηθοποιό σύζυγό του Clarice Alves.

MARCELO ΚΛΑΡΙΣ ΑΛΒΕΣ

Ακολούθησε ο παραγωγός και σκηνοθέτης της Μόνικα Μπελούτσι, Τομ Βολφ και ο Ελληνοαμερικανός Παντελής Κοντογιάννης-πρωταγωνιστής της ταινίας Πρόμαχος-First Line που γυρίστηκε μέσα στο Μουσείο της Ακρόπολης με θέμα την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ MARCELO

ΛΟΥΛΑ ΛΟΗ ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ EAWC ) ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ( ΒΟΥΛΕΥΤΗΣΣ ΝΔ ) CAROLYN B. MALONEY CONGRESSWOMAN ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ – ΣΕΖΑΡΙΟ ΜΕΛΑΝΤΙΟ ΝΕΤΟ ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΠΑΓΑΔΩΡΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ CAROLYN B. MALONEY CONGRESSWOMAN ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

ΛΟΥΛΑ ΛΟΗ ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗ CAROLYN B. MALONEY CONGRESSWOMAN ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΛΑ ΛΟΗ ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗ CAROLYN B. MALONEY

ΛΟΥΛΑ ΛΟΗ ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗ CAROLYN B. MALONEY ΣΤΕΦΑΝ ΡΟΛΑΝ ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΤΕΦΑΝ ΡΟΛΑΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΥΛΗΣ ΤΟΜ ΒΟΛΦ

ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΕΟ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ

ΙΝΓΚΙ ΑΜΠΝΤΕΛΣΑΛΑΜ ΛΟΡΕΤΣΟ ΚΟΥΙΝ ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ

ERIC BURDON

Κατόπιν έφτασαν στο Ζάππειο η πολυβραβευμένη εικαστικός από τη Νέα Υόρκη Carole Feuerman με τον σύζυγό της, ο Eric Burdon με την σύζυγό του Μαριάννα Προεστού-Burdon, ο βραβευμένος από την γαλλική κυβέρνηση εικαστικός και φιλόσοφος Jean Noel Chazelle και όλη η ομάδα management του John Malkovich.

ERIC BURDON ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Η βραδιά ξεκίνησε με cocktails του One & Only prosecco και οίνους Tatakis κάτω από την μουσική υπόκρουση του γνωστού Dj και παραγωγού Γιάννη Μώμου, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, ντυμένη με μια τουαλέτα haute couture του Stephane Rolland.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

ΚΡΑΣΙ ΤΑΤΑΚΗΣ PROSECCO ONE & ONLY

Η εκδήλωση άρχισε με τον χαιρετισμό της Congresswoman Carolyn B. Maloney, του Αμερικάνου Πρέσβη George J.Tsunis, του Δήμαρχου της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, της Προέδρου του EAWC Λούλας Λόη Αλαφογιάννη και του συζύγου της και μεγάλου υποστηρικτή της τόσα χρόνια, Πρόεδρο του United Hellenic American National Council, κύριο Γιάννη Αλαφογιάννη. Τη νέα γενιά του οργανισμού αντιπροσώπευσε ο Θάνος Γεωργούντζος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ( ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ) ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΦΕΤΖΗ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΦΕΤΖΗ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ) ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΛΟΥΛΑ ΛΟΗ ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ EAWC ) CAROLYN B. MALONEY (CONGRESSWOMAN ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ)

ΟΛΓΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΛΟΡΕΝΖΟ ΚΟΥΙΚ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΖΟΒΑΝΝΑ ΤΕΟ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΤΕΦΑΝ ΡΟΛΑΝ

ERIC BURDON ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΡΟΕΣΤΟΥ BURDON

DAVID ANDREWS ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS

ΣΤΕΦΑΝ ΡΟΛΑΝ ΤΕΟ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!