ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Félicitations Olga Karavarveris!

Την αυλαία του Οκτωβρίου άνοιξε θριαμβευτικά η Ελληνίδα σχεδιάστρια, Όλγα Καραβερβέρη, παρουσιάζοντας την συλλογή ‘’La Triade’’, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, στο Hôtel La Maison, που δεσπόζει σε έναν από τους πιο λαμπερούς δρόμους του Παρισιού, την Champs Elysées.

Η ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ

Η σχεδιάστρια έδειξε την συλλογή της για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 δημιουργώντας ως βασική θεματολογία τους τρεις κύκλους που συμβολίζουν: τη ζωή, την κίνηση και τον δυναμισμό της έντασης.

Τα χρώματα που κυριάρχησαν στην συλλογή ήταν το λευκό, το μαύρο και το χρυσό.

Η καθαρότητα του λευκού που έρχεται σε αντίθεση με το βάθος του μαύρου, όπως γεμάτη αντιθέσεις είναι και η ζωή ενώ ο δυναμισμός και η ένταση του χρυσού σηματοδοτεί την ανάγκη για κίνηση.

Η παλέτα των τριών αυτών χρωμάτων αποτυπώνεται μέσω των δημιουργιών της οι οποίες χαρακτηρίζονται από όγκους στα μανίκια, ίσιες και σικάτες γραμμές αλλά και πολυτελέστατα υφάσματα.

Όλα τα κομμάτια φτιάχτηκαν στο χέρι όπου χρησιμοποιήθηκαν διαφορετικές τεχνικές κεντήματος και ιδιαίτερες τεχνικές ραφής όπως το moulage όπου όλα τα ρούχα πλάθηκαν και σμιλεύτηκαν στα μέτρα των μοντέλων.

Το μαγικό σκηνικό, η αρχιτεκτονική της αίθουσας και η αρμονία της έντασης της συλλογής ήταν μια ωδή στην γυναικεία δύναμη. Η Όλγα Καραβερβέρη ως λάτρης και εκπρόσωπος της υψηλής ραπτικής ανέδειξε την ελληνική μόδα και το ‘’made in greece’’ στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού με την επίδειξή της να ξεχωρίζει.

Υποστηρικτές της ήταν η εταιρεία ρολογιών Antonio Boggati watches Paris & Monaco, η ελληνική εταιρεία υποδημάτων MIGATO και η ελληνική εταιρεία κοσμημάτων Li-LA-LO και το styling επιμελήθηκε η Κυριακή Παυλίδου.

Félicitations Olga Karavarveris!

Οι επιβλητικές αίθουσες του Hôtel La Maison κατακλίστηκαν από τους καλεσμένους του Οίκου που έσπευσαν να χειροκροτήσουν την συλλογή ‘’La Triade’’, της σχεδιάστριας, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

SABTHE TRAPATERIN FLONT GUIBERT

TEO GALBERTY LINDA EKTROTH

ΚΑΤΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΝΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΒΕΛΑ ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΑΚΟΣ ΕΥΗ ΜΑΝΤΕΛΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ HEDRA SER, UNESCO GOODWILL AMBASSADOR

ΜΑΡΙΑ ΜΙΣΕΛ ΡΟΥΒΑ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Félicitations Olga Karavarveris!

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!