ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Λαμπερά Εγκαίνια στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη!

Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε χθες βράδυ η έκθεση «Πολύτιμα έργα ζωγραφικής από το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου», στο κατάμεστο από το φιλότεχνο κοινό Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη.
Η βραδιά ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς του Προέδρου του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη, κου Βασίλη Θεοχαράκη, του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου, του Προέδρου του Μουσείου Ρόδου, Δρ. Νικολάου Φρόνα, του Διευθυντή Εικαστικού προγράμματος του Ιδρύματος Θεοχαράκη και του επιμελητή της έκθεσης, κου Τάκη Μαυρωτά και της Διευθύντριας της Εθνικής Πινακοθήκης, κας Μαρίνας Λαμπράκη-Πλάκα. Όλοι οι ομιλητές επεσήμαναν την μοναδική αξία αυτής της συλλογής και τις τεράστιας προσφοράς της στη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας της ελληνικής ζωγραφικής του 20ου αιώνα.

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΛΑΚΑ

Τους πολύτιμους πίνακες των Θεόφιλου, Παρθένη, Παπαλουκά, Κόντογλου, Τσαρούχη, Μόραλη, Συκελιώτη, Βασιείου, Γκίκα, Μπουζιάνη, Τσόκλη, Κεσσανλή, Μπότσογλου, Τέτση, Ψυχοπαίδη και Ακριθάκη, σε επιμέλεια του Τάκη Μαυρωτά, έσπευσε να θαυμάσει από κοντά σύσσωμη η κοινωνική σκηνή της πόλης, ενώ η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 12 Μαΐου.

ΣΠΥΡΟΣ & ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΛΛΑΛΗ

ΦΟΥΛΗ ΧΡΟΝΗ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ ΜΠΕΚΗ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ ΜΠΕΚΗ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΟΛΥ ΓΙΩΤΗ ΜΠΕΚΗ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΝΤΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΛΑΥΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ ΤΑΚΗΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΡΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ & ΦΟΥΛΗ ΧΡΟΝΗ

ΦΙΦΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΕΡΙΕΤΤΑ ΒΟΡΔΩΝΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗΣ ΡΙΤΑ ΠΙΚΡΟΥ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΛΑΥΤΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΙΤΣΑΚΟΣ, ΤΑΚΗΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!